nuseyildi Hilaysn dün ve bugün beyaz şeffaf akıntım var, normalde reglim çok sancılı olur hiç ağrım yok heveslenmek istemiyorum 🥲 sizin var mı belirtiniz?
Hilaysn nuseyildi sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten. benim de reglim çok sancılı geçer hatta cuma gecesi inanılmaz kasık kramplarım vardı dedim kesin bir gün önce olacağım sabah bir kalktım ağrı dahil hiçbir şey yok :D benim bir belirtim de yok aslında sadece bir haftadır regl olacakmış gibi sancı çekiyorum
nuseyildi Selin6 bat 10 ağustos dündü. döngü sürem uzun biraz ama düzenlidir ortalama 32 gün. test negatif çıkıyor belki de gebelik yok ama insan regli de gelmeyince bekliyor
Hilaysn nuseyildi ben dayanamayıp 6’sında yapmıştım negatif çıkmıştı sonra bir daha cesaret edemedim açıkçası negatif görmek istemedim. eğer bugün ve yarın regl olmazsam direkt kan vereceğim herkeste beta hcg artışı farklı oluyormuş çünkü
nuseyildi Hilaysn Hilaysn haberleşelim merak ettim ben de gelmezse çarşamba kan veririm diyorum umarım vardır ikimizde de 🥹🙏🏻
Hilaysn nuseyildi aynen canım haberleşelim mutlaka sadece ara ara akıntım oluyor her eseferinde de regl oldum sanıyorum :D amin canıııım inşallah güzel haberler alırız
arsesraa Benim de testlerim negatif kızlar bat 13 ama birkaç gündür beyaz şeffaf akıntım var yaklaşık üç dört gün önce iki gün boyunca belim ağrıdı ve bir haftadır da regl olacak gibi sancılarım oluyordu bugün hafiften bi midem burulmaya başladı
Hilaysn arsesraa bel ağrısını cuma cumartesi ben de yaşadım ya yataktan doğrulamıyordum resmen. akıntı da 2-3 gündür başladı anlamadım. hiç gecikme yaşamamıştım bu güne kadar ya gününde olurum hep ya da bir gün önce.
arsesraa Hilaysn evet canım benim de belim inanılmaz ağrıdı ben de çok şaşırmıştım ama imi gün oldu sonra geçti. Adete yakın falan da hiç akıntım olmazdı değişik bir şekilde 2-3 gündür benim de akıntım var ama acaba adet sinyali mi gebelik mi çözemiyorum 🤭 Testlerim negatif çıkıyor ama adet günüm geldiğinde olmazsan kan vereceğim artık
Feyyzaa meliisssi bu marka yapmadım şuan 4.5 gün var reglime awox yaptım çok silik var gibi . Siz yaptınız mı bir gün kalmış
arsesraa eyos77 evet canım yapıcam yapıcam ama hep böyle adet oluyormuş ağrısı var sürekli bakıyorum ama yok gelen giden
meliisssi Kızlar yarın regl günüm normalde bugün kaset test yapsam ama ilk idrarla yapılmasına gerek yok dimi
arsesraa eyos77 yok canım ben hiç anlamam böyle şeylerden valla ama gaz falan olmuştur belki şimdiden karın şişmez çünkü gaz şişirmiştir