Selin6 meliisssi ilk aydı aslında o yüzden bu kadar bilinçsizce heycanlandım sanırım az ihtimal de olsa insan umutlanıyor
Fatmomy Merhaba, bat 15 Ağustostu testler hep negatif çıktı ama bugün dayanamayıp kan verdim beta hcg 38 çıktı 2 gün sonra tekrar baktıracağım randevu aldım böyle yaşayan oldu mu
mrvrm Fatmomy ay bana umut oldun 🥹 testlerim hep negatif bugün de yaptım yine negatif. Bat dündü. Dünden beri regl ağrısı yaşıyorum ama sökülmedim hiç. Leke bile gelmedi. Şu an halen karnımda ağrı var. Acaba kanda çıkar mı ki 🥲 38 değerini de mi göstermemiş testler. Kaset testin bile göstermesi lazım normalde
ozgeysr Fatmomy ay banada umut oldunuz, dun yaptim test negatifti bugun aksamustunden beri belimde kuyruk sokumumda igne batar gibi bi his aci verici sag kasigimda ara ara batmalar var gecikme yasayana kadar test yapmayacaktim aslinda ama dusunmeye basladim tekrar
Fatmomy mrvrm kan verdikten sonra eve gelince yine bir test yaptım yine negatif çıktı Innovita laboquıck falan markalar da negatif gösterdi hep umarım sizin de kan da pozitiftir 🙏🏻 o kesin diye biliyorum