mrvrm Bat bugün. İki gün önce innovita test negatif verdi. Önceki günler awox yaptım negatifti. Belirti var birkaç ama regl belirtisi sanırım. Bugün sökülürüm gibi
pamuksekerm arsesraa daha ilk ayınız merak etmeyin olur herkeste hemen olmuyor bazen Bazen iki ci bszen üçüncü ayda da olabiliyor içini rahat gönlünüz ferah olsun
arsesraa pamuksekerm evet çok haklısınız teşekkür ederim inşallah kısa sürede hayırlı haberler alırız hepimiz
eyos77 pamuksekerm kist vardı yumurtalıgimda onun için gittim onun dışında gitmedim vu ay olmazsa gidecem
meliisssi Feyyzaa bende aynı testten yaptım regle 4 gün kala şuan 1 gün var bendede böyle çıktı aynı marka tekrarladın mı acaba testi
Feyyzaa meliisssi bu marka yapmadım şuan 4.5 gün var reglime awox yaptım çok silik var gibi . Siz yaptınız mı bir gün kalmış
eyos77 pamuksekerm adetim gelirse gidecem her adetim geldiğinde gidiyorum kontrole ama çocuk için gitmedim bu sefer gidecem
nuseyildi Hilaysn dün ve bugün beyaz şeffaf akıntım var, normalde reglim çok sancılı olur hiç ağrım yok heveslenmek istemiyorum 🥲 sizin var mı belirtiniz?
ozgeysr bat 15 bel agrim var ara ara gelen onun disinda belirtim yok dun yaptim test negatifti artik gecikmeyi bekleyecegim
Selin6 Bat12, 10 unda evde test yaptım negatif, yeni testler kargoda henüz o yüzden bugün yapamadım. Umarım yarın regl olmam. Ama olsaydı bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum. Yumurtlama 28 temmuzdu