Ebrunr Zdgn ahh 🥰🥰 ismiyle yaşasınlar ☺️ ildeniz ismini duymuştum ama sizin minik kurbağanın ismi daha güzelmiş ❤️
Zdgn Ebrunr arkadaşım boşver o kadar fazla ki bu kafalar uğraşmaya değmez biz bilmiyoruz sanki tarihimizi sevmiyoruz şu ana hayata uygun bulmuyorum bebek ismi olarak çok ağır büyük fazla geri
Zdgn Maviice kızımın ismi İldem mesela eşim İlker ben demet ordan İldem koyduk önemsiyorum isim ama erkek ismi zor hatta şöyle söyleyeyim isimlerimizi birleştirince tekrar erdem oluyor ama kayınpederin ismi olduğu için koyamıyorum yoksa koyacaktım hatta kendi babamın ismi olan Ali yi de
Semy1991 Zdgn kız ciddi mi ben Kayseriliyim oturudgumuz semt İldem.İl devlet konutları kısaltma falan ordan almış ismini
1Ali Çok benlik değil ama bir tanıdığımız İlbey koymuştu yanlış okumadıysam kızınızın adıylada uyumlu
MadameHappy34 Zdgn Yekta 😄 çok istemiştim ama hoca ya sordurduğum da dinen uygun değil demişti. Aslan 🦁 Yusuf ve Ömer ismi eski ama modası geçmeyen güzel isim. :))
myangelson Zdgn çok da farklı değil ama normal isimlerden Görkem koyduk biz oğlumuzun adını. Görkem Ege. İlk gözağrımın cennetteki meleğimin adı da Yağız Alp ❤️
portakalrecelim Zdgn Ben oğlum olsa Tuna koyacaktım🌝 canlılık,süreklilik demek çok beğeniyorum. Ama ikinci kızım geliyor ve Doğa’ya uygun bişiyler arıyorum bende isimsiz kaldım😅
Mujderella Ömer asaf , arın , arel aklıma bunlar geliyor bizim ilkokulda bi arkadaş vardı ilteriş Kağan biraz tarihi ama kızım ildem dediniz diye ilteriş dedim bende
Krystal Zdgn Baktım da cidden zormuş erkek ismi bulmak.🤭 Arel - Yektâ - Bartu - Çağan geldi sadece aklıma.👼🏻