Zdgn Farklı ve güzel erkek bebek isimleri arıyorum fenomenlerden duyma aslan atlas asil falan geçelim arkadaşlar bir de tarihi Osmanlı kokan isimlerde istemiyorum Ertuğrul pars Metehan Alparslan… gibi gibi olmasın çok zormuş erkek bebek isim bulmak
Ebrunr Zdgn ben hamileliğimin başında erkek gibi hissediyordum ve o an Marsel koymak istemiştim. Kız olunca değiştirdik :)
Gamzeahmet123 Zdgn bizim kararımız oğuz kaan tarihi olarak hiç düşünmedik eşim oğuz ben kaan ismini beğeniyorduk ortak kararımızla oğuz kaan olsun istedik ayrı ayrı çok güzel bizce ama farklı olarak Mirza önerildi ben daha önce duymamıştım emir de bence klasik ama modern
Zdgn Ebrunr benim de bir kızım var minik kurbağam uyuyor şu an ismi İldem isimleri ile sağlıklı yaşasınlar inşallah
5134 Zdgn 29 gün önce doğum yaptım Abdülhamid koydum oğlumun ismini eltimin kızı benden 10 gün sonra yaptı Ertuğrul koydu diğer kızının oğlu Alparslan resmen ♥️OSMANLI ♥️kokuyor isimlerimiz kedi köpek isimleri gibi isimlerden iyidir en azından
Ebrunr 5134 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınıza, diğer taraftanda insanların düşüncelerine saygı duyma yetisi kazanmanızı dilerim. Çok zor değil inanırsanız yapabilirsiniz.
Smyye1B Zdgn İlk oğlumun ismi Ömer Berâ ikinci oğluma Ekin Mert koyacağız ek olarak Özgür Tuna Ozan Ali isimlerini de beğeniyorum.
annesim220508 Zdgn Miralp ismini çok beğendim bende anlamıda hoşuma gitmişti osmanlıca ve türkçe. Kahramanların başı demek.
Zdgn Birinde duymuştum akraba Soykan koymuşlwr hoşuma gitti ama aynısını koymak olmaz artık bu şekilde hoş güzel isimler arıyorum
Ebrunr Zdgn ahh 🥰🥰 ismiyle yaşasınlar ☺️ ildeniz ismini duymuştum ama sizin minik kurbağanın ismi daha güzelmiş ❤️
Zdgn Ebrunr arkadaşım boşver o kadar fazla ki bu kafalar uğraşmaya değmez biz bilmiyoruz sanki tarihimizi sevmiyoruz şu ana hayata uygun bulmuyorum bebek ismi olarak çok ağır büyük fazla geri
5134 Ebrunr Güzelim gayet saygılıyız insanların fikirlerine ama post sahibi Osmanlı kokan diyince ona göre cevap yazdım.Biraz bu konularda dayanamıyorum senlik bir şey yok 😉
Maviice Bir de kısa isim mi uzun isim mi ? Tek isim mi onu da yazarsanız ben bir kaç tane daha yazarım😬🥰🫠