sevvalklc Oğlumun adını dağhan koyucam🥹 çok beğendiğim bir isimdir bende sizin gibi yeni modern tarz ve eski isimleri beğenmiyorum maalesef
Hiloooss Zdgn ben ali ismini cok seviyorum Ali zeyd ismi dusunuyorum esim ali asaf olsun diyor ama diger baktigimiz isimlerde pamir nail seyid alpaslan ulas isimleri de cok hos ve herkeste cok yok
Deletedmom_297 Zdgn alparslan o kadar çoğaldiki her evde var çok güzel isim ama böyle yaygınlaşınşa anlamsız kalıyor bana erkek olursa MİRHAN düşünüyorum kimsede yok 😂
iremkzltepe Zdgn malesef erkek bebek ismi bulmak çok zor ya bi dizide mihran duydum hoşuma gitti bertuğ ismini de beğeniyorum çok duymadım etrafımda
Deletedmom_297 portakalrecelim evet öyle aklıma o geldi malesef ama şöyle düşünün doğa ismide bu yıl patladı malesef bazı isimler bazı yılların patlaması oluyor
portakalrecelim Maviice yaaahahhaha bi yerde yorumumu mu gördünüz 🥹 beğendiğimiz kız isimleri soran bi posta Mevsim yazmıştım. Sizce kulağa nasıl geliyor
Bulutlarda 5134 Abdülhamid şimdiki zamanda bu bile bu kadar tartışılırken bu ismi koymanız bide üstüne hayvan ismi diyip insanların koyduğu isimle dalga geçmeniz Şaşırtmadı😞