Vrlkdr Basvuru yaptim o gun hemen askida yazisi cikti altinda da olumsuz degerlendirildi yaziyordu. Suan 24 haftaligim. Sizin ilk basvuru yaptiginizda bu ekranda ne yaziyordu acaba
Anneveogluu Vrlkdr ilk başta evrak teslim yazıyordu bigün aklıma gelip bakmıştım doğum bekleniyor yazıyordu hala öyle
cansuuu__ Vrlkdr merhaba bende az önce başvuru yaptım yapar yapmaz askıda yazdı neden acaba siz de değişti mi
TKumsall Anneveogluu benim ilkinde çocuk doğdu 3 aylık oldu öyle geldi ikincide 20 haftalıkken başvurdum 23 haftalikken geldi
TKumsall Anneveogluu yok çat kapı diyemem mesaj geliyor kargo teslim edilecek diye bazen bu mesajdan işte bı kaç gün sonra geliyor bazen de mesajın geldiği gün yani mesaj geldiği hafta evde olmanız daha iyi oluyor
Nazklc Anneveogluu benim öyleydi hastanede kontroldeydim bildiğiniz kargocuydu işte getiren😆 allahtan bi akrabam vardı arka sokakta o gidip aldı yoksa bırakmam demişti merdivenlere
Hanife5656 Anneveogluu ben de 22 haftalıkken başvurdum şu an 35 haftalık hamileyim benimkine de öyle yazıyor hala çıkmadı ne zaman çıkacak bilmiyorum benim arkadaşım başvurdu hemen çıktı
Anneveogluu Hanife5656 net bi bilgi vermiyorlar doğumdan sonra gelse ne olur ki tüm herşey tamamlanmış oluyor zaten
5757 Merhabalar ,aynı mesaj bende de yazıyor . Mesaj bu şekildeyken,onaylanmış mı oluyor. Başvuru. 35 haftalığım daha gelmedi çünkü