fatmaanuurr22 Anneveogluu bende de aynısıydı canım 32. haftamda getirdiler smste gelmedi arayıp evde misiniz diye sordular birden geldi yani
Anneveogluu Gunes12345 hayır İstanbul senin uygulamasından yada 153 arayıp yapabiliyorsun ben uygulamada yapamadım arayıp yapmıştım
Sunflowerr Nazklc merhaba bende başvurmak istiyorum ama beşik puset istemiyorum mevcutta var onları çıkartıp diğer ürünleri talep edebiliyor muyuz acaba
Nazklc Sunflowerr öyle yapılabileceğini sanmıyorum ya en kötü çıkarsa ihtiyacı olan bir tanıdığınıza verebilirsiniz
kbrkkk Neye göre değerlendirme yapıyolar acaba bilen var mı benimki daha küçük zamanı gelmedi ama eltimle kuzenime çıkmamıştı üstlerine araba vardı acaba ondan dolayı mı
Krdlnfrkn Anneveogluu kesinlikle öyle ben umudum kesmistim açıkçası zaten gelmicek herhalde dedim bı aradilar geliyoruz evde misiniz bide SMS le bilgi verilecek yazıyordu belki hastanede olsaydım o zaman alamicaktim yani
firdevsbl Anneveogluu 32 de geldi benim bende 20 haftalikken basvurmustum taş patlasa 2 haftaya net gelir
Anneveogluu Hilalgc burda gördüğüm kadarıyla park yatak puset tırnak Bakım seti biberon bez ıslak mendil anne bebek çantası reflü yatağı şampuan bebek yağı ateş ölçer alt açma örtüsü falan var
Mineee5656 Anneveogluu bizim üstümüzde araba var 39 haftalık oldum Bna doğumdan sonra da yapabilirsiniz dedi araba var diye çıkar mı bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı