zennuree Gokturkmom_ Muhammed Arel yine hamileyim erkek olursa Aybars olacak kız olursa karar veremedim 🥰
annabellee Bende kararsızım göstermedi cinsiyetini ama kız olursa Umay duru ece erkek olursa yavuzalp yavuzali yada göktürk isimlerinden birini koyucaz sanırım😊 sağlıkla gelsin hepsi dua eder dua beklerim
Gdeniz10 annabellee Umay ın anlamı tanrıça demek bence bir kere daha düşünün çocuğunuza anlamı kötü olmayan isimler düşünün hayırlı olsun 🥰🌸
Nur482482 [silindi] çok haklısınız bende zaten kendi istediğim ismi koyacağım babası elbette koyabilir diyorum o da annesisin elbette sende koyacaksın diyecek. Bunca eziyet gebelik doğum çek sonra onlar söz sahibi olsun öyle bir dünya yok zaten ki bende kaynanama bununla ilgili ayarı verdim çok önce. Sizin de Allah yardımcınız olsun sağ Salim alın inşallah bebeğinizi kucağınıza🥹🙏🏻❤️
[silindi] Nur482482 kesinlikle doğru diyorsunuz 👍🏻👍🏻 Amin inşallah siz de hayırla sağlıkla kavuşun 🙏🏻❤️❤️
pembeayakkabilikiz Gokturkmom_ Mihra Nazlı kızım 🩷 kardesı olacak cınsıyetı bellı degıl erkek olursa Yiğit 💙 kız olursa Miray olacak 🩷🌸
Gokcin Gokturkmom_ Kızımın adı ELİZAN, yeni doğacak prensesimizin adını da MİHRA koyduk 😊 sağ sağlim gelseydi prenses bekletiyor bizi 40+2 olduk bekliyoruz bakalım😊❤
myangelson Gokturkmom_ meleğimin ilk gözağrımın Yağız Alp 🕊️ Mucize bebeğimin adı da Görkem Ege ❤️ 5 aylık