[silindi] Nur482482 kesinlikle doğru diyorsunuz 👍🏻👍🏻 Amin inşallah siz de hayırla sağlıkla kavuşun 🙏🏻❤️❤️
gunes1992 Eşim geleneksel isimlerden o kadar bıkmış ki aşkımm siyasi olmasın, modern türk ismi olsun ne olursa olsun dedi. Kızım olursa Güneş oğlum olursa kararsızım. Aklımda ege, mete, toprak, rüzgar gibi isimler var
Gdeniz10 annabellee Umay ın anlamı tanrıça demek bence bir kere daha düşünün çocuğunuza anlamı kötü olmayan isimler düşünün hayırlı olsun 🥰🌸
annabellee Gdeniz10 evet biliyorum 4 tane anlamı var ama ne amaçla koyduğumuz önemli değil mi koruyu anne olarak koymayı düşünüyorduk sonuçta Umay ismini koyup çocuga tapmayacağım 😄 bilmiyorum ama haklısınız tabikide ben aslında sahabe ismi istiyordum zeyd ali amine yasir tarzı ama eşim istemedi bilmiyorum daha karar belli değil cinsiyet yok ortada bakalım hayırlısı neyse o olsun ameller niyetlere göredir diyorum sonra haram belli helal belli şüpheliden kaçının diyorum kendimle çelişiyorum biraz nasip neyse o olacak elbet😊
nermn3 leylasinan sağlıcakla kazasız belasız bebeklerimize kavuşalım inşallah isim bi boncuk derler tabiki ama en küçük gelinim diyorsun senden öncekiler neden koymamış aile büyüklerinin adını
btl194 Gokturkmom_ kızımın adı Elif Hira Karnımdakinin de cinsiyeti belli değil erkek hissediyorum eğer öyleyse adı Hüseyin babamın adını taşıyacak Allah’ın izniyle yanına isim koyarım belki Hüseyin ensar olabilir yada çınar bir kaç isim var aklımda ama bakalım sağlıkla doğsun 🐣