mmedinestlms minikkurabiyelerinannesi ayyy deme kızz ishal de zor kabızlık da kabızı ben kan ilacını içersem oluyor onu da bıraktım içmeyi
minikkurabiyelerinannesi mmedinestlms hamilelikte kabızlık da hiç çekilmiyor ama yaaa ıkınmamak gerekiyor bide 🫣🫣 ama dediğiniz gibi hepsi de zor
Berivanlina21 mmedinestlms 😁 cnm bende 3. Gebeligimde çok fazla buz yedim kaynanam uyardı yeme bebek içinde taş olacak diye dinlemedim doğumum çok zor geçti yani eskilerin aklı tabi ama zor geçen doğumumu yediğim buzlara sayıyor 😁
mmedinestlms Berivanlina21 bilmiyorum ama bence alakası yoktur diye ümit ediyorum benim sezaryen olacak büyük ihtimalle de 😄😄
mor_menekse1 mmedinestlms ay yorumu okuyunca yazayım dedim bnde sadece buz ve buzlu su icebiliyorum ve şu siralar afdersin hafif ishal var hiç ona baglamadim ondan mı acaba 🤣
Zeliha_plt38 mmedinestlms yarın arkadaşımda çok yediği ben çok kızdım ama şimdi başıma gelince anladım ki gerçekten içim yanıyor yaa buz küpleriyle geziyorum evde bi sorun olduğunu da düşünmüyorum 😁
mmedinestlms Zeliha_plt38 bende öyle hamilelikte buz yiyenleri abartıyorlar gözüyle bakıyordum aynısı oldum 😄😄
pol34 mmedinestlms o kadar buz yiyorum ki hatta sadece buzlu dondurmalar falan yiyordum artık kesmiyor kendim evde kalıp kalıp meybuz yapıp yiyorum bulantımı kesiyor mide yanmam azalıyor falan ama gerçeklerle 10 gün önce yüzleştim ferritinim 3müş. Bi kan verin isterseniz demir eksikliği buz yeme isteği yapıyor
mmedinestlms pol34 şeker testi vereceğim o sıra tekrar kanlarıma baktırkrım en son iyidi sorun yoktu sonradan olduysa bilemiyorum
pol34 mmedinestlms tabi sıcaklardan da olabilir ama ben bayadır yiyorum yalan olmasın şubat martta başlamıştım yemeye halen yiyorum
Merve1602_ mmedinestlms bende hamileyim ve aşırı derecede buz yiyorum ama benim demir eksikliğim var 😄
mmedinestlms Merve1602_ valla tekrar baktıracağım galiba benim de çıkacak gibi bu gidişle bu kadar buz ile 😄😄
merveetopall Ben de hamileliğimin başından beri buz yiyorum başka bişey asla kesmiyo su içsem bile buzlu su iciyorum. Bizimkilerde sürekli rahmini daraltır, doğumun zor geçer, açılman olmaz diyo. Bakalım neler bekliyo beni 😀
mmedinestlms merveetopall ayyy deme kız korkutma doğruluk payı varmıdır ki şuan eşim aşağıdaymış yukarı çıkmazsa Sezeryan doğum olacak da çıkarsa da buz yemeyi keserim artık bu korku ile 😄
merveetopall mmedinestlms inan hiçbir fikrim yok 2. Hamileliğim 37+5 bekliyorum. İlk önce doğuran bilgilendirsin 😅