minikkurabiyelerinannesi mmedinestlms hamilelikte kabızlık da hiç çekilmiyor ama yaaa ıkınmamak gerekiyor bide 🫣🫣 ama dediğiniz gibi hepsi de zor
mmedinestlms minikkurabiyelerinannesi ben kan ilacını içersem kabızım onun haricinde çok şükür bağırsaklarım iyi buzu fazla kaçırınca hafif ishal dışında sorun yok
mmedinestlms minikkurabiyelerinannesi buz kalıbı var ya benimki 21 lı onunla abarttığım zaman 3 öğün bazen vicdan rahatlamak amacıyla suya katıyorum sudan da hafif eriyince yiyorum 😀😀
minikkurabiyelerinannesi mmedinestlms her gün bitiriyor musunuz yaaa ben o kadar yemiyorum 😂 günde 3-4 adet falan belki 6-7 anca
mmedinestlms minikkurabiyelerinannesi şu 1 haftadır daha da çoğaldı önceden en fazla 10 tane falandı şimdi buz kalıbının hepsini vitaminler den Şüphelenmeye başladım
minikkurabiyelerinannesi mmedinestlms benim demir eksik mesela ondan oluyor çinko eksikse ondan da olurmuş
mmedinestlms minikkurabiyelerinannesi bugün kan vermeye gidiyorum sağlık ocağına hadi bakalım inşallah bir şey çıkmaz
yassam Ben kahve için geçen yıl buz makinesi almıştım ev tipi şimdi onu kullanıyorum sabahtan akşama kadar buz yiyorum arkadaşlar 😂😂😂
GmtpeeN mmedinestlms ben gebe kalmadan aşırı derece kışın ortasında bile buz yiyodum canim istiyodu sonra öğreniyorumki hamileymisim ve d vitaminim eksikmiş gebelikte doktor dedi vitamini verdi takviye ilaç şuan hiç canim çekmiyor buz
mmedinestlms GmtpeeN gittim sağlık ocağına demir ilacı verdi gönderdi kan bile almadı şeker testi verme günün gelmiş diye kanın hepsini o zaman verirsin dedi bakalım içeceğim demir ilacını inşallah geçer