Baklavaseverim mmedinestlms Birinin bebeği zatüre doğmuş senin bebeğin hasta doğar zatüre olur falan dediler ben de hamilelik aklı işte nasıl inandım hala anlamıyor ya da uğraşmak istemedim 🤣🤣
mmedinestlms Baklavaseverim 😂😂😂ayyy hamilelikte o an bebeğe bir şey olur korkusu ile insan her şeye inanıyor gibi
Csrbbkym mmedinestlms kopyala yapıştır aynıyız, anca buz içimin yanmasını alıyor gelip gidip ara ara buz yiyorum normalde asla böyşe birşeyim yok. Gebelikte yaz ayına denk gelince oluyor. İşk gebeliğimde aynısı oldu bu ikincide aynı oldu
mmedinestlms Csrbbkym ilk iki gebeliğimde olmadı birisi kışa denk geldi diğeri yaza buda yaza denk geldi ama onlar da düşük yaptım bunun haftası ileri olduğu için galiba ama sevindim tek olmadığıma 😄😄
Talentedmom mmedinestlms faranjit olmayın da bi de boğazınız falan şişer dikkat edin üzerine su için Bence sıkıntı olmsz
mmedinestlms Talentedmom çok şükür olmadım vücut alıştı 😄 hamilelikten sonra gider bu buz yeme isteği diye düşünüyorum
Talentedmom mmedinestlms tiktokta var insanın canını çektiriyor çıtır çıtır yiyor valla ben öyle yiyemem😀
mmedinestlms Talentedmom bende çıtır çıtır yiyorum şaşırıyor annem nasıl yiyon dişlerin de mi sızlamıyor diye
minikkurabiyelerinannesi mmedinestlms ben öyleyim herkes havalardan diyor ama bence alakası yok hamileyim ve buz aşeriyprum bildiğiniz tadı kokusu var benim için ama kimse inanmıyor 🥹 şu an da buznuerken yazıyorum
mmedinestlms minikkurabiyelerinannesi değil değil mi aşk yaşayarak yiyorum bi oturuşta buz kalıbının hepsini yiyorum afedersiniz bir şey sorabilirmiyim hafif ishal yapıyor mu sizi de fazla kaçırınca buzu
mor_menekse1 mmedinestlms ay yorumu okuyunca yazayım dedim bnde sadece buz ve buzlu su icebiliyorum ve şu siralar afdersin hafif ishal var hiç ona baglamadim ondan mı acaba 🤣