Esma006 visnelicheescake hayırlı olsun darısı bana bekleyen canı gönülden annelere olsun inşallah 30 gün önce bebeğimi gömdüm toprağa çok zor😓
visnelicheescake Esma006 Rabbim acını hafiftletsin kuzum bende iki kayıp yaşadım tarifi çok zor bilirim🥹
Esma006 visnelicheescake çok zor çok kokusunu bile içime çekemedim emziremedim sadece baktım yani gördüm 😓
Dadas visnelicheescake o bu gece uyumucaz yeğen haberini almak için 🤍🤲 inşallah rabbim kanda da sevindirir 🌸🤲
visnelicheescake KIZLAR HEPİNİZİ TEK TEK ETİKETLEYENİYORUM AMA SONUCUM POZİTİF 460.0 CİKTİ 🥹🥹 VE İLK İKİ TESTİM ARTIMED MARKA DEMEK Kİ BAZEN YANILTABİLİYORMUŞ🥹🥹🥹
visnelicheescake @vanilya_kokusu @penbe_karisi @Nevagibi demirrleydi_ @GulsunOgretmen @mysunshine1 @Ciciii @Bebeask @Hhh03 @Esma006 @Dadas
mysunshine1 visnelicheescake hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah peki doktorla görüştünüz mü geç döllenme mi olmuş baya geç göstermiş test çünkü
Ciciii visnelicheescake yaaa çok mutlu oldummmm maşallahhh tabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım 🩷
sadece1selda @visnelicheescake yaaa hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallahh bizlere de dua et 🥰🥰🥰❤️❤️❤️🥲🥲