visnelicheescake Öncelikle hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin kızlar rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin bat 16 temmuz test yaptım negatif maalesef adet gecikmemin 10.gunundeyim veee 🥹 Rabbime binlerce kez şükür 🫶🏻
visnelicheescake vanilya_kokusu inşallah kuzum o kadar sevinçliyim ki bir kızım iki tane ölü bebeğim var inşallah buna kavusurum ilk yaptığımda negatif gördüğüm için içimde hiç umut yoktu oysaki🥹
vanilya_kokusu visnelicheescake insallah canım güzel düşün güzel olsun bol bol dua et rabimden başka bize derman yok
visnelicheescake @vanilya_kokusu @penbe_karisi @Nevagibi demirrleydi_ @GulsunOgretmen @mysunshine1 @Ciciii @Bebeask @Hhh03 @Esma006 @Dadas
Ciciii visnelicheescake rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin 😍🩷 Belirtileriniz neydi acaba
visnelicheescake Ciciii hiç belirti yok desem inanirmisin sadece bir göğüs hassasiyeti vardi oda binde bir oluyordu hiç belirtim yoktu arkadaşım hissetti sen bu aralar çok halsizsin uyuyosun vs dedi o şekilde test yaptım 🥹
Ciciii visnelicheescake yaa çok sevdim sizin adınıza 🩷 benim de 20 haziran bat bir kaç gün gecikmeyle yaptım ama negatifti hala adet olmadım umarım bende hamileyimdir