Fatmanurakar visnelicheescake canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 Benm de bugün adet gecikmemin 4 günü idrar yapmıştım gecikmenin 2 günü silik cizgi çıkmıştı ama beta 0.100 çıktı ve adet belirtim hiç yok sende nasıldı 10 gün mesela kendinde bi farklılık hissediyor muydun senin yorumunu okuyunca acaba bende mi öyle olurum diye düşündüm birz bilgi verir misin 😊
Ciciii visnelicheescake yaaa çok mutlu oldummmm maşallahhh tabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım 🩷
anneolucam visnelicheescake İnan umutda yok oluyor bazen…. O kadar yoruldum ki artık mucize olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok Rabbim sizede sağlıklı doğum nasip etsin🙂🙂🙂
visnelicheescake anneolucam Amin kuzum yemin ediyorum ki Nisan Mayıs ovulasyon testi kullandım olmadı Haziran’da 15 gün gecikme oldu dedim var sanırım bu ay hiç umudum yoktu ki ilk gün negatif gördüm herşey Allah’tan ümidini kesme
anneolucam visnelicheescake doğru söylüyorsun canım Rabbimden ümidi kesmiyorum hiç bir zaman ama insan bazen olumsuzluğa düşüyor Allah bilir en iyisini o bilir
Zhrcyl Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde 37 haftalık ölü doğumdan sonra ilk gebeliğim.. Keseyi görmeyi bekliyorum 🌸🩷🩵
vanilya_kokusu visnelicheescake hayırlı olsun inşallah değerlerimiz yakın benimde 422 çıktı ilk bende artimed kullandım bitane oda pozitif vermişti
visnelicheescake vanilya_kokusu evet evet iki tanesi artımed guvenemedim başka aldım onda da çıktı sonra böyle bir değer çıktı