patulii Sultankut evet suyum az demişti daha küçük haftada, henüz doğurmadım 28. Haftadayım. İnşallah düzelir suyunuz 🤲🏼 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
prensesmoana Sultankut İnşallah 🤲🏻 Benim gittiğim doktor bunun su içmeyle alakası olmadığını söyledi. Bir öneride bulunmadı ama ben yine de her yolu deneyeceğim.
Kanye prensesmoana doktorunu değiştir cnm bnce 😅🙋🏽♀️ su icmezsen nasıl oluck çok saçma demiş .sen bilirsin yinede.
Sultankut kitappkurduo inşallah ya her şey iyi giderken böyle duymak insanı üzüyor kendimi suçladım biraz ben mi dikkat etmedim acaba diye
kitappkurduo Sultankut bende kendimi suçladım. Suyu az mı içtim acaba diye. İnsan ister istemez düşünüyor
Sultankut Burcussuss hamileliğimin başından beri dikkat ediyorum normalda ama bizim buralar 45 derece olunca durduk yere terliyorum sanırım ister istemez su kaybı oldu bi de tatile gittim orda da dikket edemedim ama hemen azalmasına şaşırdım
Burcussuss Sultankut Günde en az 3 litre su içerim her kontrolümde doktorum suyuma maşallah der. Su hayati bir önem taşıyor, gözünüzün önünde sürekli su olursa belki içmek için motivasyon olur, sağlıcakla kavuşun yavrunuza 😇
Kikiriki Sultankut günde en az 3.5 litre su için ve şekeriniz yoksa bol bol karpuz kavun yiyin. Havuç suyu işe yaramadı bende ama direkt sulu meyveler yardımcı oldu
Sultankut Herseydenbiktim evet bende büyük su şişesiyle geziyorum artık ama inşallah faydası olur meyveye dikkat ediyorum ama salatalık marul şeker içermiyor sanırım onları da yiyeyim
hamilesavis19 Sultankut havuç benim shaker ve mutfak robotuna çok sert geliyor ben suyunu çıkaramıyorum ya. Siz nasıl yaptınız?
Sultankut hamilesavis19 daha yapmadım ama katı meyve sıkacağı var A101 den anneme hediye almıştım kiwinin büyük olanından onla olur diye düşünüyorum annemden bugün alıp deneyeceğim inşallah sıkar suyunu
kubraa_35 Şuan yaz itibariyle günlük 5 litreye yakın su içiyorum , 40 haftadayım doktorum suyumun hiç azalmamış olmasına şaşırdı. Yani çok su için.
Turuncukelebek Sultankut benim arkadasımdada öle oldu burda yazan arkadaşlar doğru yazmıslar havuç alıp suyunu sıkıp içti ve iyi oldu çok şükür
Kanye kitappkurduo yok kız suclanacak bir şey yok 🍉 karpuz fln sulu şeyler içince normallesir sen takma bu kadar doktor demesi lazımdı en başından şu kadar su iç diye.