Tugetpak 12+3 3.3 kilo aldım hiç mide bulantım olmadı aç kaldığımda yanma oluyordu o yüzden sürekli yedim🙈
Tugcey Nkahramanatas bende 30+6 15 kilo aldm hiç durmadan yiyorum snra pişman oluyorum moralim bozuluyor ama kendimi tutamıyorum bu nasl bi his hiç bilmiyorum 😔
Nkahramanatas Tugcey evet aynı şekilde sürekli açlık hissi var tok olsam bile bebeğim için yemem lazım gibi hissediyorum çok yanlış bir düşünce ama son iki gündür frenledim çok şükür
Ozlemr Nkahramanatas inşallah birden kilo almam. Normalde çok umurumda değil ama zaten 90 kiloyla hamile kaldığım için endişe ediyorum :/
MgeBlbl BulutAras sanırım bnmde sizin gibi her hafta 1 kilo daha almış oluyorum malesef 21.hafta 12-13 kilo dayım
Nkahramanatas BulutAras doktorlara göre normal değil ama bize göre normal mi değil mi onu çözemedik henüz 🙂
Bahar1187 BulutAras canım biraz dikkatli git istersen daha 17 haftan var benim aldığım kilolar biraz istemsizce oldu çünkü tedaviyle gebe kaldım kortizonlu ilaçlar kullandım hormon ilaçları falan derken şiştikçe şiştim
Nkahramanatas MgeBlbl bu süreçte kilo almaya çok müsaitiz ama dikkat edersek hızlı kilo artışını yavaşlatabiliriz diye düşünüyorum