Ozlemr Nkahramanatas inşallah birden kilo almam. Normalde çok umurumda değil ama zaten 90 kiloyla hamile kaldığım için endişe ediyorum :/
Songulcicekkk Benim daha yeni iki aylık ama midem çok şiş kabızlık filan gaz derken 4aylık gibi karnım var☺ Böyle devam eder mi bu ?
Nkahramanatas Songulcicekkk aynen geçiyor sonra bu göbek niye gitti ya diye düşünmeye başlayabilirsin dikkat et 😄
Nkahramanatas BulutAras doktorlara göre normal değil ama bize göre normal mi değil mi onu çözemedik henüz 🙂
Nkahramanatas MgeBlbl bu süreçte kilo almaya çok müsaitiz ama dikkat edersek hızlı kilo artışını yavaşlatabiliriz diye düşünüyorum
Bahar1187 BulutAras canım biraz dikkatli git istersen daha 17 haftan var benim aldığım kilolar biraz istemsizce oldu çünkü tedaviyle gebe kaldım kortizonlu ilaçlar kullandım hormon ilaçları falan derken şiştikçe şiştim
zeynepikramom Nkahramanatas 37 haftalik hamileyim ikinci gebeligim ilk kizimda 10 kilo almistim bunda sadece 5 kilo aldim saglikla gelsinlerde kilonun hic bir onemi yok gidiyor bir sekilde 😌
Nkahramanatas zeynepikramom aynen kilo hiç mühim değil azı da zarar çoğu da zarar tek derdim o açıkçası 🙂
dorukayra Nkahramanatas ikinci hamileligim cnm bende ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım ama.herşey yerdm bunda ekmek ve abur cubur tarzı tuketmiuom sadece ona yoruyorum bende şaşrym valla 😅😅
Songulcicekkk Nkahramanatas öyle mi olacak bakalım zaman gösterecek 🙂ilk olunca herşey kafada soru işareti tabi insanın elinde değil🙂
zynppp 30+3 üm tam on kilo aldım 🙁 aslında iştahım yok karnım buyuduğu ve sıkışmaya başladığı için azıcık da yesem doyuyorum ama nasıl kilo alıyorum bilmiyorum