Zeynebim Şuan daha 9+3üm 68 le hamile kaldım ve şuan kilom aynı çünkü mide bulantısı 🤢 mide yanması artı yemek yiyemiyorum 😌😌 bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi kolay 😌😌😌
Nkahramanatas Zeynebim evet ilk başlarda mide bulantısı yüzünden kilo da veriliyor sonra bir güzel alınıyor🙂
Bahar1187 Nkahramanatas erkek canım ben tüp bebekle hamile kaldım ilaçlar falan derken şiştim yoksa normal değil bu kadar kilo baya moralim bozuluyor da yapacak birşey yok
ozgesoy28 Nkahramanatas bende 23 hafta 6 kilo canım hiç üzülme sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kilo nedir ki gider
Nkahramanatas ozgesoy28 kilo verilir tabi o açıdan düşünmüyorum hiç çok hızlı kilo alıyorum bebeğime zararı olur mu onu düşünüyorum daha çok 😔
Taila İlk hamileliğimde 30 kilo aldım oğluşum 3.5 yaşında şimdi henüz 5 haftalık gebeliğim 53 kiloyum bakalım bu hamileliğimde kaç kilo alıcam toplamda 🙈
ozdenarda Nkahramanatas beyaz ekmek pilav makarna hazr meyve suyu bunlari birakmami soyledi dger besinlerime devm etmem gerektigni soyledi 🤗🤗