cansukerim cicek90 bende öyle biliyodum ama doktor 5 haftalık daha dedi keseden baktı söyledi geç döllenme olabilir dedi
cicek90 cansukerim benim ilk kızım da da sat tarihine göre bakılmıştı keseye göre değildi de bende daha gitmedim doktora 😊
cansukerim cicek90 ultrasandon tam net haftalık söyleniyormuş ☺️ en iyisi geç gitmek bekleyip stres yapıcamıza
mrvcntn cansukerim Cansu hanım hayırlısı olsun , benim de 5. haftada 10 bin çıktı beta, bir önceki testiniz ne zamandı ve kaç çıkmıştı öğrenebilir miyim?
hrycky @"cansukerim @“cansukerim” 1504 beta hcg bnimde ama kese görmedi doktor haftaya gel dedi yerleşmemiş dedi bu durumu yaşayan oldı mu
cansukerim hrycky benimde 1500 de kesem yuvarlak bile değildi daha çok yeni oluşuyordu ay şeklindeydi içinizi ferah tutun stres yapmayın en önemlisi ☺️ oluşur inşallah
cansukerim mrvcntn teşekkür ederim sizede hayırlı olsun ☺️ 10 temmuzda 1500 dü 17 temmuzda 15 bin çıktı
Mismis35 cansukerim 9 bin civarı ile gitmiştim 5+6 da kese ve 2 mm ilk bebek yolk kesesi vardı vajınal ultrasonda kalp görülmedi iki hafta sonra gittim kalbi de gördük. O iki hafta geçmemişti bana 😅 şimdi 24 haftalık oldu bile.
mrvcntn Mismis35 siz hatırlıyor musunuz bir önceki değerinizi ? Benim 2500 den 10bine yükselmiş 5. günde tam iki kat olmuyor ama 6000den sonrası daha yavaş artıyormuş sizden referans alabilirim
cansukerim Mismis35 yaa ne güzel ☺️ sağlıkla kucanıza alın inşallah ☺️ doktor bana hiç yolk sacından bahsetmedi bende sormayı unutuyorum hep ya oluşmuştur inşallah
merrrvees cansukerim bende 5+4 gittim yolk sac kesesi var iki hafta sonra gel dedi 6+2 de gittim kalp atışını duydum
cansukerim mrvcntn kese oluştuktan sonra betaya çok bakmıyorlar çok düşünüp onu stres yapmayın bence o bile etkilermiş
Mismis35 Benim 3000 den 9000 olmuştu 2 günde ama bu değer. hatta çok mu yükseldi sorun var galiba falan diye düşünmüştüm ama normaldi herşey.
Mismis35 cansukerim ultrasonum vajinal benim aslında belli yuvarlak bişey var kesenin içinde. bence oluşmasa söylerdi sizinki oluşması olağan bişey olduğu için söylememiştir.