cansukerim Haftalık hamilelyim betam 15 bin çıktı ama kalp sesini duyamadık daha siz kalp sesini ne zaman duydunuz🥲🥰
Baklavaseverim cansukerim 6+4 de vajinal usg ile hafif duyduk 7. Haftayı doldurmayı beklerseniz karından duyarsınız
meliikebrar cansukerim ben de bugün gittim 5+6 vajinal bakıldı duyulmadı on gün sonra tekrar gideceğim
Baklavaseverim cansukerim Daha küçük zaten doktor hcg kalp atışıyla ilgisiz demişti onunla kesenin alakası yok demişti
cansukerim meliikebrar banada 10 gün sonra gel dedi ama stres yapmamak için 2 hafta sonra gideyim diyorum🥲
Baklavaseverim cansukerim Benim de mesela betam hep düşüktü 5 haftalıkken 3 bindi yani önemli olan haftanız ve betanın ikiye katlanması her hamilelik kendine özgüdür en geç 7. Hafta da duyarsınız 🥰🥰
cansukerim Dry94_ bende bi acaba demedim değil 😂 ama değilidir ya ailede hiç ikiz yok🥰🥰 teşekkür ederiz
cansukerim cicek90 ama şöyle oldu ben ilk 2 temmuzda ögrendim betam 15 çıktı hep düzenli 2 katı çıktı en son 17 temmuzda da 15 bin çıktı düzenli 2 katı oldu yani ikiz aklıma gelmedi o yüzden