Siyahincim elifincennetkusu 27 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ve 6 haftalık hamileyim. 🤗İlk gebeliğim hem heyecanlıyım hemde bir o kadar tedirgin 😉
elifincennetkusu Siyahincim Benimde öyle ilk gebelik böyle neyden başlasam ilk ne alsam falan bu dusunceler öldürdü benii
elifincennetkusu Obiranne Burcusamet ben eşimle 12 yaşında falan tanışmıştım ama sadece arkadaştık sonra 21 yaşında tekrar çıktı karşıma 😍 24 yasında evlilik dusunuyorduk ama benim sınavlar mezuniyet falaan girdi işin içine 25 in başında evlendik 2.yılın içindeyizz😂😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏
Orucu12 23 yasındayım 16+4 günlüğüz çok şükür Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah😍
Siyahincim elifincennetkusu aynen aynen ya o zaman en iyi beni siz anlarsınız 😅 Daha okumadığım blog, burada açılan başlık kalmıyor.Ne iyi en iyisi en sağlıksı hangisi sürekli bir araştırma , yetmeye çalışma çabaları falan 😂
elifincennetkusu Siyahincim bilmez miyimm😂 bi de her kafadan farklı bi fikir cıkıyor hele o akrabalar yok muu😧😜
Aysenurtsr rapunzel erken yasta olmak guzel diyorsunuz da, Allah nasip etmemistir, zamani vardir gec olmustur, oyle dusunmemek lazim 🙂
Esraabrklu elifincennetkusu 23 yaşındayım 36+5 günlük hamileyim bu 4 şubatta 1 senelik evli oluyorum 🙂🤗😊😍 çok şükür.