elifincennetkusu [bilinmeyen] yaa oyle mi dersiniz😂😂 Napiyim okuldur falan filan derken yaşlandım iyicee😂
Melmel İlk çocuğumu 21 Yaşında duğum yaptım.. ikincisini 30 yaşımda ve şuan 32 yaşındayım.. ikibuçuk ay sonra hayırlısıyla üçüncü Bebişimi kucağıma alıcam..💓💕💞❤
elifincennetkusu Melmel yaaa Maşallah size 💕💕💕💕🙏😻 Ben tek cocuk dusunuyorum ya 2 taneyi kaldiramaz bünyem herhalde 😢
elifincennetkusu Obiranne Burcusamet ben eşimle 12 yaşında falan tanışmıştım ama sadece arkadaştık sonra 21 yaşında tekrar çıktı karşıma 😍 24 yasında evlilik dusunuyorduk ama benim sınavlar mezuniyet falaan girdi işin içine 25 in başında evlendik 2.yılın içindeyizz😂😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏
Burcusamet elifincennetkusu 26 yasindayim 6 aylik evliyim 22 haftalik gebeyim☺☺ bende senin gibi dusunuyorum esim daha once ciksaydi karsimda erken evlensenseydim.die ama nasip kismet isi😊😊
Siyahincim elifincennetkusu 27 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ve 6 haftalık hamileyim. 🤗İlk gebeliğim hem heyecanlıyım hemde bir o kadar tedirgin 😉
elifincennetkusu Siyahincim Benimde öyle ilk gebelik böyle neyden başlasam ilk ne alsam falan bu dusunceler öldürdü benii