GamzeAGacs Lillyyy Cinsiyet için bişey dedi mi doktorunuz😊Genelde bu haftalarda öğrenmek için erken diyolar ama
Mgsh Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah biz de şu anda 11+5’iz 🌺 Dün aile hekiminde tahlillerimi yaptrdım Aşı planlaması eylül sonuna yapıldı. Tetanoz boğmaca. Ve bişi daha vardı. Olmayı planlıyormusunuz??
GamzeAGacs Geçen hafta benide sağlık ocağından aradılar.Kan verdim sonuçlar hemen çıktı .Hepsi güzeldi şükür 🙏 Bana 18. Hafta gibi tekrar gelirsin dedi aşı için kuzum.Kontrole gittiğimde doktoruma sorucam ona göre karar vericem aşıya
Mgsh GamzeAGacs Sonuçlarınızın güzel çıkmasına çok sevindim çok şükür benim de iyi ama aşı pplanlamasını 22 -24. hafta olarak planladılar aynı aşılardan mı bahsediyoruz
Mgsh GamzeAGacs Benim de içerikleri ile alakalı hiçbir bilgim yok biz de eşimle muayeneye gittiğimiz doktorumuza sorup olup olmayacağımıza karar verelim dedik
Yaren- Sayke valla biri tam ben ona göre ölçüyorum diyor diğeri geç döllenme diyor adet tarihini güncelledi 😂
GamzeAGacs Mgsh Tetanoz dedi canım 18-20 .haftalarda seni ararım dedi.Bende bilgim olmadığı için tamam dedim ama doktoruma sorucam pazartesi randevum var.Ben aşı konusuna çok karşı biri değilim ama bakalım 😊