Ftmnr10 Lillyyy ben de prilam kullanıyorum gerçekten baya etkili başlamadan önce hep istifra ederdim şimdi sıfır mide bulantısı 🙏🏻
babygirl02 Lillyyy bende prizim kullanıyorum yatmadan önce 2 tane dedi doktor ama 1 tane içiyorum ben
Lillyyy Ftmnr10 bana da başta fayda etmedi gibi oldu sonradan çok iyi geldi inşallah böyle rahat geçiririz artık 😍
Ftmnr10 İnşallah öyle olur ben 3-4 haftadır nerdeyse kullanıyorum baya etki gördüm ama yeni vitaminler başlayınca bir tık bulantı oldu gibi ama etkilemedi çok
mor_menekse1 Lillyyy kız ikitane içtim ben geçen baygınlık gecirecektim halsizlikten okdr zorladı ki beni halsizlik o yuzden bir tane ile idare ediyorum evet tamamen kesmiyor ama idare ediyor okdr halsiz düşürmüyor sizde de halsizlik olmuyor mu iki tane içince
mor_menekse1 Lillyyy 11+5 olduk benimde bulantılarım hafifledi çok şükür daha iyi hissetmiyorum sabah bulantilar değil gece bulantısı zorluyor biraz onun dışında artık normale döndüm galiba ay Allah’ım çok şükür 🥲 pazartesi randevum var insAllah hersy yolundadir
bebetoli Lillyyy bende 1 defa tek oldu bulantı başkada olmadı şükür ama cinsiyet merak ediyorum pazartesi gitcm insllh ogreniriz
Lillyyy mor_menekse1 başlarda oluyordu ama şimdi hiç olmuyor önceden bu ilaç çok uyutuyordu mesela şimdi hiç
bebetoli Lillyyy ama böyle de huzursuzum iyi mi kötu mu bilmiyorum tek belirtisi de mide bulantısı sonuçta
Lillyyy bebetoli evet belirti olmayınca insan tedirgin oluyor gerçekten ama kötü düşünmeyelim iyidir herşey yolundadırr
bebetoli Lillyyy bakalım 5 gün sonra randevumuz var insllh cinsiyet de öğreniriz o zmn tam 13 haftalık oluyoruz ikili tarama testim de var insllh kötü bir şey çıkmaz
Onurbanuu Lillyyy arada belırtıler gelıyo gidiyo canı ısteyınce yokluyo arada 11+6 yarın kontrol var 😍cok heyecanlıyım
Lillyyy Onurbanuu ay inşallah herşey yolundadır belki cinsiyeti de görür bize de haber ver 😬😬 benim de bugün 0 belirti enerjim çok yerine geldi hiç böyle değildim valla bi içime kurt düşmedi değil 🤔
Ftmnr10 Onurbanuu şeffaf akıntım var kokusuz ağrısız sızısız doktoruma dedim zararsız dedi ama bende kist olduğu için yapabileceğini söyledi