Selim_Alparslan Esseraa22 yap mutlaka kuzum ilk gebelikte aşırı kolaylik oldu bana surekli gunluk 1 saat rutin yuruyus yapıyordum sahilde ☺️ Hareket her zaman iyidir kendimizi cok yormadan tabi 🥰
sngl3875 Selim_Alparslan bu aylarda kilo alımı hızlı oluyor yediklerine dikkat et ona yarayacak şeyler tüketmeye calis . Bende de koku ve bulantı arada yokluyor ağzımda ki tat hala gecmedi🤦🏻♀️😅
Selim_Alparslan sngl3875 evet ona göre besleniyorum hep kuzum ama yediklerim cok cok az miktar da oluyor dedigin gibi kokuya hala hassasiyetim var aşırı tiksinti geliyor bazen 🤢🤭
Selim_Alparslan sngl3875 Evet kuzum ilk 4 ay özellikle hep kustum cok kötüydü gerçekten 🤢 Şimdi de biraz biraz oluyor ama bazen kendimi tutuyorum kuzu 🥹 buna şükür iyi kötü 32 oluyoruz 😇
hulya4627 30 haftada gitmiştim kilosu1.700 dü boyu da 41 cm di şuan 32 haftalık haftaya kontrolümüz var bende merak ediyorum ne kadar oldu acaba diye
Dadas Selim_Alparslan sağlıkla büyüsün bebiş.🤲🌸 Benim kızım 32 haftada iki kilo 44 cm di 🥰 biz bugün 34 haftalık olduk asıl penguen 🐧 benim 😅😅😅😅
Selim_Alparslan Dadas oo bizim Mareşalimiz olmuşsun 🫡 Maşallah kuzum bizde yarın gideceğiz inşallah iyidir oglusum🫠
brcnbrcn3 Selim_Alparslan canım vitaminlerimi düzenli kullandım onun haricinde ekstradan çok bir şey yapmadım. Normal ev yemekleri vs sağlıklı beslenmeye çalıştım o kadar. Biz eşimle ikimiz de uzunuz genetik faktörü bence 🌸
Selim_Alparslan brcnbrcn3 bende vitaminlerimi kullanıyorum bir tek kuzum yemekle aram pek yok 😊 evet genetik faktör önemli olan kuzum bizde 28.haftada 1300 gr 40 cm çıktık 🤭 bakalım yarın ne durumdayız 🫠
Esseraa22 @Selim_Alparslan aynen canım işlerimi halledip günlük baslicam ara ara yapıyorum şuan da ama düzenli değil
Pembe_bulut Selim_Alparslan 31+6 da gittiğimde 1820 gr 42 cm di kızım :) doktor haftasıyla uyumlu dedi
Herseydenbiktim Selim_Alparslan 30 haftalikken gittim 1500 civarındaydı, yarın kontrol var 32 olduk bakalim kac olmus
Selim_Alparslan Herseydenbiktim yaa benimde yarın kontrol var kuzum burda buluşalım tekrardan o zaman bizde 31+4 oluyoruz yarın 🙃
SuEr_Tu1512 Selim_Alparslan 20+6da detaylıya gitmiştim 426grdı bebeğim. Bugün 25 haftalığız, kontrolümüz yarın. Bakalım ne kadar oldukk 🥹