Selim_Alparslan Gizem1504 benimde oglum 38 de geldi kuşum bu da erkek belki bu da aynı haftada gelir 🫠
Selim_Alparslan brcnbrcn3 bende vitaminlerimi kullanıyorum bir tek kuzum yemekle aram pek yok 😊 evet genetik faktör önemli olan kuzum bizde 28.haftada 1300 gr 40 cm çıktık 🤭 bakalım yarın ne durumdayız 🫠
Selim_Alparslan Herseydenbiktim yaa benimde yarın kontrol var kuzum burda buluşalım tekrardan o zaman bizde 31+4 oluyoruz yarın 🙃
Apay Selim_Alparslan ben 35. De gittim en son şimdi 36 dayım. 35. Haftada 2800kg 48 cm olmuş kızım. Ne ileride ne de geride dedi doktorum
leylasinan Selim_Alparslan en son 34te gittim 2750gramdi yarın tekrar kontrolüm var 37haftaligim bakalım kaç gram almış. 5 Ağustos’ta sezeryanım var
Apay Selim_Alparslan amin canım inşallah senin de iyidir merak etme yemek yemekle çok ilgisi yok kilonun. Bebekler dünyanın en tatlı virüsleri gibi bizden alacaklarını alıyorlar. Kullandığımız vitaminler yemekler esas bizim için 🤣
hamisayse Selim_Alparslan aynı sayılırız seninle hep seni takip ediyorum aramızda 1 hafta var :) 😀nasılmış bebis ?
Herseydenbiktim Selim_Alparslan 1900 kg askim, boyunu demedi ya benimde aklımdaydı unuttum makat gelisti dönmüş sıpa 😂 bi tek böbreği genişlemeye ve şu toplamaya devam ediyor geçen gittiğimde korkuttular simdi her sey iyi dediler