2prenses_masal-oyku Vsena çolaklar bebe&çeyizden aldım canım bi uzman gelmiş sizden bebek arabası almış o önerdi derseniz yardımcı olur fiyattada ☺️
Berraaa18 [silindi] Aynen öyle canım valla, bu allahın izniyle 4. Gebeliğim, kız kardeşim çocuklara harcadığın masrafı bi kenara atsaydın eğer şimdi 1 daire parası çıkarırdın diyip gülüyo😂😂 çok haklı yani ama bebişlerimiz için değer🥰👼🤰
[silindi] Mamiii20 sürekli modeller karışıyor kim ne yazmıştı yukarıda sayfa kafayı yedi gidemiyorum tekrar modeli yazar mısın canım 😂 hamileliğime ver artık unutuyorum 😂😂
[silindi] 2prenses_masal-oyku teşekkür ettim 😂😍😘 artık araba modelleri bakmaktan psikolojim bozuldu 😂
Gebeyimm [silindi] herkesin bir bütçesi var öncelikle .ben doğumu özelde yapacaktım ama riskli gebelik olduğu için devlet hastanesinde yapacağım dolayısıyla doğum param cebime kalıcak o nedenle eşimle iyi kaliteli kullanışlı bir araba almaya karar verdik kanz bayb2go vs tarzında bir araba alacağım sizde ebebekte indirim var bütçenize göre bakabilirsiniz ordan 🥰🥰
Hcevik [silindi] Bende araştırma asamasindayim e bebekte ki personel travel sistem önermedi. Onlar ayakları kapatan sistem olduğu için 2 yaşından sonra uymayabilir ve ayakları dayandikca cani yanar dedi. Bide baby plusun kapanması çok sıkıntı hantal bi araba bize joice chrome önerdi inceledim ve gerçekten çok güzel 4 yaşına kadar rahat kullanırmış. Şuanda indirimde sanirsam
Cansn [silindi] tutumlu anne diye bir site var oradan alacağım. Hiç kullanılmamış ürünler bile var. İlla sıfır olacak diye takıntınız yoksa o kadar para vermek mantık işi değil bence. Zaten bir yaşına girince bastonlardan alırım hem daha hafif hem daha kullanışlı
Cansn [silindi] ben çatlak kremimi bile oradan aldım çok daha uyguna. Kesinlikle bak ona vereceğin parayla başka birşey daha alırsın