Mamiii20 [silindi] kraft bazı modelleri daha kaliteli ama biraz daha pahalı bizim aldığımızda baya idare eder diye düşünüyorum
Gamzemesee istkizannesi gercektenmi yani yorumlari vs gayette guzel dyolar ama butce acisindanda uygun olunca insan ona yoneliyo
istkizannesi Gamzemesee vallahi canım,biz girdik tam ona bakıyoduk,sorduk iyi mi önerir misiniz diye,uzun süre işinizi görmez bunun yerine başka markalara bakmanızı öneririz dediler açıkça.
emineeeeee Çok araştırdım gerçekten doğumum Nisan’da ilk aydan itibaren araştırdım ve sonunda aldım 😄 casual cadillac air ebebek indiriminden yararlanıp aldım stokta yoktu her mağazayı aradım sonunda 1 tane olan mağazayı buldum sabah açılmadan indirim günü gittim aldım 🙈 çünkü normal piyasa fiyatı pahalı bir üründü ve gerçekten kaliteli kullanışlı gibi bi bak derim bütçenede uyarsa senin için güzel olur ☺️
[silindi] En sonunda aldım arabayı bugün gezdim gördüm yorumlar falan gerçekten bazen abartılı oluyor. Johnson model aldım çok güzel tekeri kullanılışı toplaması baya rahat. Bence gidip görmeden İnternetten olacak iş değil bunlar 🤗🤗 kızımın arabasıda tamam artık ❣️