Mamiii20 [silindi] Bizde baby fox relax modelini aldık ben beğenmiştim kayın pederim hediye almış çok sağlam fiyatıda diğer trewıl sisremlere göre uygun tavsiye ederim
nisanisa [silindi] valla bebeğim 2aylık araba almadığım için çok pişmanim ben yaza atmıştım ama gitgide ağırlaşıyo al sen iyisimi 😀 zaten ilk doğduğu gibi bebek arabasına koyma sallanıyo giderken iyi değil bebek için
[silindi] Berraaa18 amannn öyle valla çocuk doğurmak bile masraf zaten doğurmak için bile 5 6 bin lira gözden çıkacak resmsn 😂
Berraaa18 [silindi] Aynen öyle canım valla, bu allahın izniyle 4. Gebeliğim, kız kardeşim çocuklara harcadığın masrafı bi kenara atsaydın eğer şimdi 1 daire parası çıkarırdın diyip gülüyo😂😂 çok haklı yani ama bebişlerimiz için değer🥰👼🤰
[silindi] Mamiii20 ay yok bizimkiler ilk son fark etmez baya gamsızlar bir çöp bile almazlar 😂😂 çok şükür onlara güvenip yapmıyoruz çocuğu ama insan bişeyler ufakta olsa bekliyor tabi 😀
Elif01 2prenses_masal-oyku nerden aldınız ve ayrı aldığınız puset bu arabaya takılıyor mu yoksa sadece el de mi tutuyorsunuz
2prenses_masal-oyku Elif01 ayrı aldım puseti elde tutuluyor zaten sürekli kullanıldığını düşünmediğim için ayrı olarak aldım ☺️
Cansu08 E bebekte web sitesinde tükenen ürünler mağazada satılıyor mu? Ya da şöyle sorayım. İstediğim renk araba yoksa getirtiyorlar mı? Bilginiz var mı?
Htckrt [silindi] mamas papas armadillo flip xt2. Bütçeye göre biraz pahalı ama benim içime en çok bu sindi. Bir sürğ baktığım oldu dönüp dolaşıp buna geldim hep
Deletedmom133 2prenses_masal-oyku inşallah kaliteli olsun tabi üç beş liradan kaçıp kötü birsey almak kimse istemez 😁
[silindi] Mamiii20 sürekli modeller karışıyor kim ne yazmıştı yukarıda sayfa kafayı yedi gidemiyorum tekrar modeli yazar mısın canım 😂 hamileliğime ver artık unutuyorum 😂😂