Kbrasuer 2prenses_masal-oyku baby plus aynısı rengi farklı biri almıs bi abi hiç memnun deyilim garantiden cıkmıyo dedi bende götürdüm geri verdim beneto travel sistem aldım pusetıyle beraber ve pusetini arabaya takıp kullanabiliyorsun
[silindi] Htckrt hangi markanın çok pahalı değil mi o kadae vermek istemiyorum hiç en fazla 1000 belki
Berraaa18 [silindi] Canım o araba için gözünden 2.000 lira civarı çıkarman lazım malesef😬 çünkü fiyatlar hiç düşük değil, artık herşey resmen ateş pahası ama ebebeğe gidip görmeni tavsiye ederim🥰
Htckrt [silindi] mamas papas armadillo flip xt2. Bütçeye göre biraz pahalı ama benim içime en çok bu sindi. Bir sürğ baktığım oldu dönüp dolaşıp buna geldim hep
edaozdxx [silindi] https://m.n11.com/mcrae-mc-815t-triple-jogger-travel-set-3-tekerlekli-bebek-arabasi-P201309825?RENK+SEÇİMİ=SİYAH&gclid=EAIaIQobChMIuMSuzbPP4AIVhKoYCh1nKgiBEAQYByABEgJAkfD_BwE&gclsrc=aw.ds buyur canım
Esra3890 @[silindi] bizde instagramda ayhan çocuk magazası var ordan travel sistem baby gold vip aldık yerli kendi üretimleri çok hafif ve kullanışlı 2 gunde geldı kargomuz bi inceleyin ordaki ürünleri 800 civarı istıyorsanız rose mose travel model var onu tercih edebilirsiniz baby plus ve beneto özellikle kimse tavsiye etmiyor
Esra3890 @edaozdxx 3 tekerlimi bunlar kullanışlı olmuyor devriliyor araba çocuk büyüdükçe saga sola düşüyormuş dediler zaten hiç bi magazada yoktu görmedik biz
edaozdxx Esra3890 3 tekerli canım. Ablam da kullanıyor çok memnun kaldı o da. Sürüş sabitlemesi filan da var. Ben mağazada inceleyip internetten sipariş verdim. Mağazada aynı marka aynı model ve ürün 2 katı fiyatına satılıyordu
nisanisa [silindi] travel sistemden genelde çoğu kişi şikayetçi çok ağır oluyomuş tek başına zor çıkartirsin yani alıp pişman olan var yenidoğanlar için olan baston arabalarda var güzelce araştırıp alabilirsin onlardan
[silindi] nisanisa en iyisi araba almamak 😂😂 yeminle beynim yandı 😂 bugün normal mağaza baktım valla 200 liraya bi araba vardı o kadar sağlam duruyordu ki şeytan diyor git onları al kırılsa bile 200 lira yani çok bi para değil.
nisanisa [silindi] valla bebeğim 2aylık araba almadığım için çok pişmanim ben yaza atmıştım ama gitgide ağırlaşıyo al sen iyisimi 😀 zaten ilk doğduğu gibi bebek arabasına koyma sallanıyo giderken iyi değil bebek için
2prenses_masal-oyku Deletedmom133 bende tercih etmiştim işte ama malesef şikayetler baya bi yoğun olunca almaktan vazgeçtim dediğin gibi tercih meselesi inşallah iyisini bulursunuz ☺️😉😇
Deletedmom133 2prenses_masal-oyku inşallah kaliteli olsun tabi üç beş liradan kaçıp kötü birsey almak kimse istemez 😁
[silindi] edaozdxx 3 teker evet bende hiç bilmiyorum ama aldıysanız memnunsanız olabilir yani ben diyorum ya bu arsba konusunda iyice kararsızlığa düştüm
Berraaa18 Htckrt Kesinnnlikle tavsiye ederim bende bugün aldım ebebekten ve o kadar içime sindi ki hem kullanışlı hemde içi falan konforlu yani alsam mı ki diye kimsenin şüpheye düşmesini istemem, oradaki çalışanlar da çok önermişlerdi ve haklılarmış👍🏻
rabiabzdmr Canım bende baby2go power lx travel sistem modelini aldım kumaşı gayet güzel tekerlekleri çok iyi süspansiyonlu 2 kademeli hemde. Bursa da oturuyorum çarşıdan almıştım ay bebek bursa diye bir mağaza instagramda sayfası da var hatta, kargoları da var. Tek kalmıştı 1150 tl ye aldım çokta içime sindi yani 😊
[silindi] Berraaa18 amannn öyle valla çocuk doğurmak bile masraf zaten doğurmak için bile 5 6 bin lira gözden çıkacak resmsn 😂