Sarem Busracetin newmomB Selinnnce Kızlar ya Allah bin kere razı olsun sizden Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hepimize😍 Bana yazdıgınız her kelime destek oldu bana. Ben bu ay aşırı su içtim ve annemler yanımdaydı kafam dagıldı uygulamayıda silmiştim hiç belirtim olmadı sadece adet olcam sanıyodum sık idrara çıkıyodum. Gögüslerimde sızı vardı. Normalde 2 gebeliğimdede belim agrımıştı agrımayınca yok dedim. Ama rabbime bin şükür nasip etmiş 🤲
Busracetin Sarem yaa cok sevindimm , ovülasyon denemistin hatirliyorum , cok guzel geciktirmeden doktora git ki canim belki aspirin ya da igne vermesi gerekir tedbir amaçli , Rabbim sağlikla hayirla gelmesini nasip etsin Bizlere de dua et canim 🌺🌺
newmomB Sarem kafanı rahatlattığını an olmuş çok sevindim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 göğüslerindeki sızı ne zaman başlamıştı
Kumru82 Sarem inşallah canım çok sevindim sağlıklı haberler al inşallah Allah bizlerede nasip etsin inşallah bende 7+3 de kalp atısı yoktu kürtaj oldum
Sarem Kumru82 kuzum çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberler alırsın sende Rabbim hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Sarem Minnosizmmm aminnn aminn Allahım en kısa zamanda hayırlısını saglıklısını nasip etsin hepimize 🤲
Busracetin Sarem yukselir insallah canim daha adet gunun gecmemis bile senin erken ogrendigin icin böyle olmustur
Ggggggggggg Sarem Canım inşallah gönlündeki gibi olur herşey 🙏🏻 Yumurtlamanın üstünden ortalama ne kadar geçti ? Benimde bugün adet günüm dört gün önce erken gebelik yaptım negatif çıktı ama yumurtlamadan daha 9 10 gün geçmişti 15 gün geçince çıkar diyolar kan mı versem direk diyorum yoksa beklesem yarın filan adet olmazsam gebelik testinde çıkar mı ?
Sarem Ggggggggggg amin kuzum. Ben 3 ay ovulasyon yaptım ve adetten 7 gün sonra yada 5 gün sonra yumurtlama gördüm. Kendi tahminime göre bu ay yumurtlamadan 11 gün geçti o zaman ögrendim