Fspgmb Sdnrymnklc 10 adet 230 tl mypleksi sayfası trendyol. Arama kısmına balon açacak mypleksi yazınca çıkıyor direkt ☺️
Sureyya-2626 Miniminiminnos Sweet baby box Instagramda bende ordan yaptırdım çok güzeller ![https://mutluresim.com/images/2025/07/22/XDhnrP.jpg]
tonymontana 1234Eminaaaa1234 kolonyalar nova.dizaynn cikolata kutusunu kendim yaptim 36. haftada erken geldi kizim hediyelikler ve kizimin kiyafeti dogum yaptigim gun gelmisti🤭 aslinda hediyelikler ozel yapim sabun olacakti ama erken dogum riski oldugu icin yetismez diye goze alamadik ki yetismezmis zaten
Rabiul Bebissever trendyolds yapan var , matbaa veya dijital de bastırabilirsiniz , 25 tanesi 15 tl gibi bir ücreti oluyor
ElifBD Benimadimanne şişeyi trendyoldan kayapet satıcısından aldım 30 ml 50 adet baskıyı da matbaa da bastırdım ama Trendyol da yapan yerler de var
burcu_tokgz 1234Eminaaaa1234 mundy.gift diye bir sayfa var trendde de varlar ama ins. Daha kolay haberleşebiliyorsunuz anahtarlık ve dolap süsü açacak yaptırdık uygun fiyatlı
ikibebelianne-M 1234Eminaaaa1234 kendim punch anahtarlık yaptım arkasındaki kağıdını canvadan tasarladım ve punch yapip satan bir sayfa ile görüştüm onlar olması gereken ölcude baski yapip yolladi cok icime sindi kendi el emegim olmasi ayri mutlu ediyor
Sureyya-2626 Miniminiminnos havale ile çalışıyorlar kargo alıcı ödemeli ama ürünleri gayet güzel bugün teslim aldım çikolatalarımı çok güzel yapmışlar görsel linki var bakabilirsiniz isterseniz Instagramdan yazıp bilgi alın ben çok memnun kaldım
Kanye annesininincitanesi kızçe yaptın da nasıl bastırdın .gerek yok pratik davetiyeciler var toptan Ci.cicek sepetinde. Kendinj yormusdun cnm.
Kanye Bebissever çiçek sepeti extra hediye bölümü var . Davetiye yaz çok çıkıyor zaten kartvizit gibi minik minik.
annesininincitanesi Kanye Hiç yorulmadım valla ben normalde yurtdışına düğün davetiyesi yapıp satıyordum elim alışık yani 🙏🏻 kırtasiyeden bastırmakta bir şey yok ki kalın kuşe kağıdı olan bir kırtasiye olması yeterli 💓
Eliffbaby annesininincitanesi hmm bunu sormuştum aslında ben de tasarımı kanvadan yapıp bastırmak istiyorum
heyecanlibekleyis_ Kanye cicek sepetinde extraya girdim ama bu hediyeliklerinizi bulamadim ne diye aratmam lazim acaba