ikra17 aaaa simdi anladim ben 16 haftalikken antalyadan buraya dondum annem direkt banu hanima goturdu beni 17. haftamda sancim ve kasilmalarim basladi defalarca banu hanim dogumumu durdurdu her gece nst ye gidiyordum son zamanlarda gitmesem merak ediyordu son yattigimda ciger gelistirici yapmisti en son yattigimdan 1 hafta sonra 36.haftada kontrole gittim odaya girdigimd eyasasinn dogurmadin 😂 tam zamaninda gelecek dedi kontolumuzde her sey cok guzeldi aksamina sancim ve acilmam basladi o gece yine durdurmaya calisti dogumu ama bu sefer ise yaramadi benim kiz gelmekte kararliydi sabah tekrar acilma kontrolu yapti beklemenin bir anlami yok bugun gelecek dedi catim darmis hemen sezaryene alindim her sey cok hizli oldu anestezi doktorumuz geldi belden uapalim mi dedi ben cevap vermedim biraz soktaydim tekrar ismimle seslenip belden yapalim mi dedi yani oyle dusunuyordum dedim ama zaten o igneyi hazirlamisti belden yapacakti spinal yapilirken tek tek ne yaptigini soyledi igne elimde batiriyorum ilaci verdim cikartiyorum hic bisey hissetmedim sonra sondam takildi banu hanimin sesini duydum konusuyorlardi sonra kafasini uzatti hissediyor musun dedi sadece baktim cevap vermedim o sirada coktan beni kesmisler😂 devam ediyoruz dedi bir ara cok fazla midem bulandi anestezi doktoruna kusacam kalbim cok agriyor diye tekrarliyordum o da tamam birazdan gececek simdi sus ve dinle dedi kizim aglamaya basladi hemen benden alip yogun bakima aldilar 2 saat kaldi sansimiza pazar gunuydu ve yogun bakimda tarik bey ilgilenmis kizimla daha sonra da onunla ilerledik 4 aydir duzenli olarak kizimi gotururum kontrole banu hanim olmasaydi 36. haftayi goremezdik gecenin 12 si 1 i demeden hastaneye de geldi aramalarimi da acti tarik bey de ayni sekilde ilk 1 ay cok rahatsiz ettim kendisini😂 bir de banu hanim bana detayli usg icin doktor listesi vermisti cok arastirarak mersin yenisehirde deniz arikan a gittim ondan da cok memnunum hepsini cok seviyorum🥰