baharalper Fatmanur_gul hediyelik diyarı satıcının adı , mavi bir etiket var tavşanlı onun yorumlarındaki kolonya benim yaptığım🩵
Sanatsal_Hediyelik İnstagram @Sanatsal_Hediyelik sayfamdan bakabilirsiniz bazı örneklere. Tabi sipariş te verebilirsiniz kendi sayfam☺ Benimde bebeğim olacak bir ay içinde magnet&açacak, kolonya tercih ettik
eceeelmn 1234Eminaaaa1234 anahtarlık ve mum yaptırdım yaşlılara mum gençlere anahtarlık 😂çok beğenildi
Sureyya-2626 1234Eminaaaa1234 kolonyalarını kendim doldurdum, makrome renkli anahtarlık, çikolata yaptırdım kargodalar şimdi çok güzel oldu …
Meltemanneolsun Miniminiminnos ben kolanya yaptırdım ebruli tasarimlar Instagram da hem fiyatı uygun hem güzel tavsiye ederim.
ElifBD Bebissever trendyolda yapan yerler var ama ben yaşadığım şehirde Pinterest ten alıp tasarladığım şablonu matbaaya bastırdım
Rabiul Bebissever trendyolds yapan var , matbaa veya dijital de bastırabilirsiniz , 25 tanesi 15 tl gibi bir ücreti oluyor
Kanye Bebissever çiçek sepeti extra hediye bölümü var . Davetiye yaz çok çıkıyor zaten kartvizit gibi minik minik.
gunesveguney Kanye mocha da mantıklıymış bende Türk kahvelerini kendim alıp koydum etiketlerini kolonyaları vs her şeyi kendim yaptım bende hem oyalanıyor insan güzel oluyor 😊
Fspgmb Sdnrymnklc 10 adet 230 tl mypleksi sayfası trendyol. Arama kısmına balon açacak mypleksi yazınca çıkıyor direkt ☺️
heyecanlibekleyis_ Kanye cicek sepetinde extraya girdim ama bu hediyeliklerinizi bulamadim ne diye aratmam lazim acaba