Talentedmom 1234Eminaaaa1234 ben isimli lavanta kesesi ve kolonya yaptım aile arasına da magnet yaptırdım bir de çikolata kutusu yaptıracağım
kedi-tozu Lalakaplangl valla Trendyolda hazırlar da var ama kendim yapmak istiyorum valla 😂 ne kadar çok olursa o kadar iyi ♥️
gunesveguney 1234Eminaaaa1234 ben kendim tasarım hazırladım o tasarımları keselere bastırdım. Kesenin içine de kolonya Türk kahvesi çikolata bir de teşekkür kartı koydum
gunesveguney Kanye mocha da mantıklıymış bende Türk kahvelerini kendim alıp koydum etiketlerini kolonyaları vs her şeyi kendim yaptım bende hem oyalanıyor insan güzel oluyor 😊
Berencim 1234Eminaaaa1234 ben de bugün yaptım alışverişi kolonya şişesi aldım internetten küçük buble mum ve pleksi görünümlü asetat çantanın içine koyacağım. Kolonyayı bebek kokusu seçtim hazır dursun bakalım 🫣 son haftalar zorlaşır iyice
Fspgmb Bende böyle birşey yaptırdım sağa sola atılan bişey olsun istemedim hemde kullanılsın istedim açıkcası çokta hoşuma gitti 🥰🥰🥰
sinemmss 1234Eminaaaa1234 Dolaba asılan süslerden yaptırabilirsiniz 🌸 veya taşlı zikirmatikli süslerden yaptırabilirsiniz 😍💐