HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 3_bebelianne ayy hepsi de değişik olmuş özellikle ikincinin 2 yılda tutup 3. Bebeğin kaza olması 😂😂
3_bebelianne HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI evet herkes şaşırdı iki çocuk yeter demiştik nasip kısmet işte🤣🤣kordonda bağlatamadım doğum normal olunca
Yagmurtekinn HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI bizim normal yolla oluyor çocuğumuz çok şükür bir sıkıntı yok ama milyonda bir gözüken genetik hastalığın taşıyıcısıyız eşimle (akrabalık bağımız yok) ilk bebeğimizi 19 aylıkken bu hastalıktan kaybettik o yüzden doktorumuz bundan sonra ki yolumuzun tüp bebek olacağını söyledi. Şükür Rabbime nasip oldu 10 haftalık şu an🌼
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Smyye1B ikinci geç oluyor diyorlardı bende ondan sormuştum sizinkide geç olmuş 😂
mrvunn HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Oğlum 36 aylık biz 3 önce karar verdik hamdolsun 1 aylık hamileyim şuan
Mhtap1 3 sene denedim nazlandı gelmek istemedi kızım tüp bebek tedavisi ile ilk denemede nasip oldu çok şükür ❤️🧿
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 3_bebelianne demekki yetmeyecekmiş 🤣 olsun normal doğumda bence gerek yok zaten
prenses34_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI yani aslında şaka maka düşünüyorduk 😁iki oğlum var birde kızımız mı olsa diye tabi önce sağlıklı olması ama öyle yumurtlama günüdür odur budur hesaplamadan oldu şükür Rabbim isteyen herkese olmayanlara da nasip etsin inşallah🤲🥰
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Yagmurtekinn ah başınız sağolsun cennete kavuştursun rabbim sizi 🥺❤️ en iyisini yapmışsınız böyle genetik hastalıklar için tüp Bebek çok iyi
twokidsmom HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI ilk bebeğimiz 6 7 ay sonra tutmuştu. Şuan hamileyim tekrar ve 2.ay tuttu 🙂
pembeayakkabilikiz HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 1 sene sonra tuttu ama denemeyı bıraktıktan sonra tuttu bizim artık olursa olur kafasındaydım ☺️
Halista HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI evet ilkinde planladığımız dönemde hemen olumlu sonuçlanmıştı 2 numarada en son tıbbi destek almak zorunda kaldık 😬
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Halista olsun nasip böyle demekki sağlıklı olsunlar da vakti zamanında gelsin 🥰
Glsahe HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Aralık ayında korunmayı bıraktık 29 Aralık’ta regli oldum ocakta olmadım hamilelik belirtilerimde vardı 1 Şubat’ta test yaptım hamile olduğumu öğrendim Pcoslu olduğum halde elhamdülillah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Gkcgkc Zhrcyl ikincile niye böyle yahu benim de kızım ilk denemede tutmuştu şimdi ikinciyi istiyoruz üçüncü aydayız bakalım 🤔