HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Smyye1B ikinci geç oluyor diyorlardı bende ondan sormuştum sizinkide geç olmuş 😂
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 3_bebelianne demekki yetmeyecekmiş 🤣 olsun normal doğumda bence gerek yok zaten
prenses34_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI henüz belli değil 🙈🤷🏻♀️12 haftalığız yarın ikili test randevum var söylemese bile tahminde bulunmasını bekliyorum bakalım nasip kısmet 🤭
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Yagmurtekinn ah başınız sağolsun cennete kavuştursun rabbim sizi 🥺❤️ en iyisini yapmışsınız böyle genetik hastalıklar için tüp Bebek çok iyi
Yagmurtekinn HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻💜 aynen öyle keşke en başından bilseydik ama nasip böyleymiş
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Halista olsun nasip böyle demekki sağlıklı olsunlar da vakti zamanında gelsin 🥰
biranneadayi1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI konu ile alakasız olacak ama , yedi numara izliyor muydunuz :) orada bi bölümde profil adınızdaki gibi bi şeyler söylüyorlardı
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI biranneadayi1 evet evet bende ordan esinlenip yazdım zaten 🤣 hep birlikte oturup şarkı gibi bişey yapmışlardı orda söylüyorlardı tam da günümüze uygun🤣
biranneadayi1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI tahmin ettim 😁😁 evet maalesef yıllar geçse de pek değişen bi şey olmamış :)