Fatosumum Bnagihan ayyy bende aynı bizim de sevgililik yıl dönümümüzdü 7.yılımıza girdik sonra korunduk ama nafile 😂😂😂 öbür ay hamile olduğumu öğrendim😂
Fatosumum Bnagihan en azından evlilik yıl dönümümüze denk gelseydi iyiydi daha 8 aylık evliyim 2 aylık hamileyim😂😂
Ayselcnt 8 aylık evliyim, 18+4günlük hamileyim.. yumurtlama zamanını iyi hesaplayınca hemen hamile kaldım çok şükür.. 🙃
deletedmom11 husniyealtun hahahahahhaa ne war yaw herkes anLadığı gibi cwp weriyo bende öyLe didim 😂😂😂😂😂
Caglamehmet lknurKcn 9 aylık evli 9 aylık hamileyim son haftalarim inşallah 😊 nasip işi yumurtlama gününü tutturdum herhalde 😁😁😁
Cemos 5 aylk evlydm hmile oldgmu ogrendm 1 aylk dediler 8. Hftasnda hala kalp atısı olmadgi icin krtaj oldm sonra korundm dktr oyle dedgi icin korundgm halde hamile kldm 1 ay snra tkrardan 😊
RumeysaGen lknurKcn 3 senelik evliyim 2.5 sene nasip olmadı şimdi 20 haftalık Hamileyim çok şükür 😊😊😊
Emnmntmhmmt lknurKcn 14 aylik evliyim. korunmayi biraktiktan iki ay sonra hamile kaldim canim suanda 3 bucum aylik hamileyim 😊