MinikMucize lknurKcn bir düşük yaptım ardından doğum kontrol ilacı kullandım iki ay boyunca ilaci biraktiktan 1 hafta sonra dr a gittim folice basladim iki hafta sonra ilk denememizde hamile kaldim 🤗
Busrabusra Bende 1 sene sonra kaldim kurtajla sonuclandi.sonra evliligimizin 2.5 yilina geldik hamile kalmisim simdi 16 haftaligz..ama bu 2.5 yilda herkes kisir muamelesi yapti sanki 20 yil olmus gibi
Bnagihan Busrabusra insanlar hep öyle çeneleri kapanmıyor. Bekarken YÖK mü birisi söz ne zaman nişan ne zaman düğün ne zaman. Evlenirsin çocuk ne zaman. Çocuk yaparsın 2. Ne zaman hay diyorsun sonra kaliteli kadın çizginden çıkmamak için 10 dan geriye doğru sayıp sakinleşiyorsun. 😂😂😂
EnginDenizim 13 yillik evliyim 6 dusukten sonra 26+5 haftalik oğluma hamileyim Rabbim kavusmayida nasip etsin inşaAllah
Busrabusra EnginDenizim rabbim saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.size bagislasin evladinizi
EnginDenizim Busrabusra aminnn hepimize inşaAllah çok bekledim cok ağladım cok üzüldüm Rabbim sevindirdi elhamdülillah kavusmakta nasip etsin 💞
HanifeOkutan lknurKcn evlendikten sonra 2 ay bebek düşünmedik. Sonra ertelemesek mi dedik😊 ve daha adet olmadım😂😂😂 5 aylık gebeyim😊 7 aylık evliyim😂😂😂
HanifeOkutan Suheda anladım canım🙏🏻 Kuzenim de 2 yıldır deniyor doktorlar bir problem yok diyor 🙏🏻 Onun için böyle mesajlar görünce umutlanıyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻💕💕💕💕💕