Esmara 32gunumuz kaldı cok sükür zaman azaliyor🥰
Son 31 gün kaldı gününde olursa eğer 😊
    Esmara son 0️⃣7️⃣ belimde kaşıklarımda sancı var ama inşallah biran önce doğururum
    Emell yok mide yanması gibi bişey değil bu bildiğim karnım artık kucağımda oturuyorum önüme düşüyor karnım
    Birde doktor karından baktı zaten rahme inmiş başı dedi
    İdrar torbasıyla başı yanyana gözüktü 😂 hissediyordum zaten acımasından felan

Karnının düştüğünü aynaya yan bakınca daha iyi anlıyorsun zaten bende dün gece öyle bir denk geldi de farkettim ondan önce herkes diyordu düştü düştü diye
    Ama aşağıda taşımak gerçekten de daha zor
    Cylnchngr gebe okulunda bize göğüs ucu kremi yerine memelyn diye bir aparat var onu almamızı söylediler balmumundan yapılmış kalkan ben almis bulundum kremi ama kullanmayı düşünmüyorum içinde vazelin olduğunu söyledi ebe çünkü
    Aslksp bizim arkadaşın döndü canım son haftalarında bol bol merdiven indi çıktı sende dene istersen
      Son 5🙈 dünden beri 15dk aratanla adet sancısı giriyor ama bel ağrım falan Yok, ama bu sabahtan beri alt kısmım adet sancısıyla beraber kopacakmış gibi ağrıyor bi değişik bebek kanala mı giriyor nedir anlamadım 🤔🤷‍♀️ Beklemedeyim
        Kızlar son 22 artık benim de bende doğum korkuları iyice hadsaffaya çıktı her gece doğum yapmaktan yoruldum resmen 😂

Hele birde terlemek yok mu herkes üşüyor ben buram buram terliyorum ve leş gibi kokuyorum işin kötüsü 😦
        Aysenleminigi dinlendiginde geçmiyor mu canım ağrın

Yalancı sancılarla doktora taşınmak istemiyorum her defasında o sancı girince ayrı bir heyecan oluyor

Birde akıntım.var mesela aha diyorum nişan geldi oda gelmemiş oluyorheyecanla bekler olduk 😂
          mercimek1994 yok canım yatınca geçmiyor, bende aynı şekilde gidip yalancı dicekler diye biraz daha bekliyorum bebiş hareketleri normal şu an