Meri3535 baharalper yok ben daha doğurmadım pazar akşam yatıcam bakalım pazartesiye kadar doğurmuş olursun dedi doktorum. Pazar günü yada doğunca öğrenirim artık güncel kilosunu. Heyecandan dolanıyorum etrafta 😂😂
baharalper Meri3535 ya erkenden alma sebebi kilo mu acaba benim doktorum hiçbir şey demedi, daha yolu zamanı var dedi en son😂
baharalper Annekuzusu123 ekstra bir şey yapmadım normal rutinimde devam ettim genel olarak yumurta, ceviz falan yiyordum kahvaltılarda
baharalper yasarceyda12 ben 7.5 kilo aldım, zaten 70 kilo ile başladım öyle çok zayıf değildim, yemek için ekstra bir şey yapmadım genel olarak yumurta, ceviz falan yiyorum öyle çok meyve yiyen biri de değilim
Meri3535 baharalper sadece kilo değil serkilajımı alınması lazım zaten baya kısa bi boyda o alınınca doğum başlamış olacak zaten. O yüzden hastaneden çıkmayacağım hiç eve gidip gelmemin bir anlamı yok. Kafası da baya önden gidiyor baya ve normal doğum istiyorum. Bir durum yüzünden değil yani ☺️
baharalper 2cocuk2kopek yanılma payı aşağı yukarı olabiliyormuş o yüzden fazla olma ihtimali de var , doktorum yiyecekle ilgili bir şey söylemedi ama ben deneyeceğim artık
baharalper Annekuzusu123 bide her sabah mutlaka kaşar peyniri yedim o da aldırıyormuş sanırım, çok geride değilse kilosu bence ekstra çabalamayın kilolu olunca da doğum nasıl olacak sıkıntısı başladı şimdi😂
baharalper nagihan14 kilo sebebiyle mi yoksa başka sebeplerden mi acaba bana doğum şekli ile ilgili bir şey demedi de henüz
nagihan14 baharalper bebeğim dönmedi ve kafası şuan 20 gün büyük çıkıyor. Bunlar harici bebeğime bulaşma riski olan bir rahatsızlığım var o yüzden kiloyla alakası yok sezeryanımın. İkinizde sağlıklı olun doğum şekli çok önemli değil bence 😊
Annekuzusu123 baharalper benimki zaten sezeryan da kaşar peyniri yiyorum onu severim de yumurta pek sevemiyorum kuruyemiş yerim meyve arada bir kilosu 27 haftayken 1.120ydi şu an 28+2 kaç oldu bilmiyorum
miniminibebek baharalper 35+4 te benım ki de 3000 di 37+8 de doğum yaptım bebişim 3290 dı son haftalarda kilo almamıştı oğluşum
baharalper miniminibebek bir şey yaptınız mı acaba daha fazla kilo almasın diye , benim de inşallah çok daha artmadan gelir oğlum
miniminibebek baharalper yok bilerek yapmadım aksine almasını istiyordum sezeryanom mecburiydi çünkü kan sulandırıcı kesince kilo alımı durdu 🥹
Zeynepdinc baharalper ilk kızım 4 doğdu emmesi çok kolay oldu ama doymuyordu beş dakika bir emiyordu şimdi ki kızım erken doğdu 36. Haftada 2800 kilo zor emiyor ve 2 saatte bir besleniyor o yüzden takmayın kiloyu İri bebek kolay bebek bana sorarsan
baharalper Zeynepdinc ya ben de doğum şeklinden dolayı biraz endişelendim açıkçası normal doğum istediğim için, iri bebekle normal doğum hikayeleri de çok korkutucu haliyle, yoksa çok şükür tabiki inşallah sütüm olur da doyurabiliriz tosunu😂