Zero93 nisaysee Oğlumuz olacak inşallah Gökalp düşünüyoruz ama kararsız hala neyseki vaktimiz bol 23 haftalığız😄
ylzmommyy Zero93 ayy bizimde bugün tam 23 haftalık oldu. Gökalp çok istedik ama hem çok şımarık oluyor dediler hemde bu sene çok var🥲🥲 içimde ukde kalacak hep
nisaysee Zero93 Zaman su gibi geçiyoo 🥰 en güzel zamanlar ama sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişleri
annelerhakkinda1 nisaysee İlk kızımın adını İpek koymuştuk ikinci kızım yolda bekliyoruz onunda ismi İdil olacak 🥲😍
annelerhakkinda1 Edizhr benim kızımında adı İpek okadar zarif ismini okadar yansıtıyor ki her seferinde iyi ki İpek koymuşum diyorum 🥲
Edizhr annelerhakkinda1 yaaa🥹☺️evet bizde çok beğendik hele kıyafetlerini alırken falan tam ipeksi diye diye bende öyle düşünerekten koydum canım 2 ablasının ismide çok güzel birbirini tamamlayacaklar Allah’ın izniyle rabbim kızınıza da hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Zero93 ylzmommyy Bizim çevremizde hiç yok o yüzden nasıl olurlar bilmiyorum ama içime en çok o yattı 🥰Daha vakit var artk secenekleri değerlendirecegiz
Mor-kelebek Aymirasu gökçe ismini seviyorduk zaten eşimle ama burada o kadar çok Gökçe Umay duydum ki içimize sindi biraz fazla ikisi beraber kullanılıyor heralde 🤭❤️
Kartanesi-24 nisaysee eşim annesinin ismini koymak istiyor bende karşı çıkmadım kötü bir isim olmadığı için ama bende Erva ismini çok istiyordum o yüzden Ayşe Erva olacak inşallah 🤲🏻🌸
nisaysee Kartanesi-24 Benim eşimde nisa ismini istedi benimde hoşuma gitti anne mutlu baba mutlu bebişler mutlu olsun insşallah 🧿🥰
nisaysee Mor-kelebek Bu ara evet ama çokta güzel isimler napalım isim nazar boncuğu ömürleri güzel olsun inşallah 🧿🥰
Aymirasu Mor-kelebek gökçe de ben istedim umay da babam istedı diye düşündük bakalm kız olursa koyucam🥹💗
demirrleydi_ nisaysee adıyla büyüsün prenses evet belli kız olsaydı kızımın adıyla uyumlu olacaktı kızımın adı Ravza doğacak olan Azra olacaktı sonradan erkek olduğunu öğrendik eşim Muhammed Mustafa ismini çok seviyor Muhammed Mustafa koyucaz 🥰