nisaysee Mor-kelebek Bu ara evet ama çokta güzel isimler napalım isim nazar boncuğu ömürleri güzel olsun inşallah 🧿🥰
nisaysee Kartanesi-24 Benim eşimde nisa ismini istedi benimde hoşuma gitti anne mutlu baba mutlu bebişler mutlu olsun insşallah 🧿🥰
Eliffbaby nisaysee yaa beğenmenize sevindim😍 Nisa da güzel isim Nisalar açık tenli duru masum bir güzelliği oluyor 🌸 sağlıkla kucağımıza alalım 🥰
nisaysee Zero93 Zaman su gibi geçiyoo 🥰 en güzel zamanlar ama sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişleri
merymom_ Ayseerd bence çok güzel 🌸 biz de Rüya düşünüyoruz sürekli yorumlara bakıyorum hiç denk gelmedim Rüya düşünen hep aynı isimler dolanıyor
nisaysee merymom_ Bende hiç denk gelmedim. Çok kibar bi isim 🎀İsimler nazar boncuğu ömürleri güzel olsun inşallah bebişlerin🧿
nisaysee busramom0010 Ayla diyince aklımda siyah saçlı beyaz tenli bi prenses canlandı ya 👼sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿
gozbebeklerim2 nisaysee Oğlumun adı Görkem Emir gebeyim Kızım olursa ismini Asil Duru ,İnci Naz yada Aden Güneş koyarım