Zehramom Sümeyra Zehra Erva İpek Ahsen Amine — Melike Rabia — ESLEM: Allah’a tesim olmak anlamında - Asel — Miray Ali imran Meva cennet
Ebru0101 Zehramom gelde seç bunlardan hepsi çok güzel :) Kuran’da geçiyor bakmıştım bende bunlara karar vermek ne de zormuş 😂🤣 annem zamanında bize Ebru Burcu Cansu koymuş 3 kız şimdi ne kadar zor oldu 🤣🤣
NvS Ebru0101 inşallah cnm Allahtan bizim aılede ve eşımın ailesinde yok o Eylül istedı bn defne saolsn kırmadı eşım bnı defne oldu inşallah sende gonlunu gore bi isim bulursn cnm Rabim saglıkla kucagımıza almayı da nasıp eder cumlemize 🙏
Ebru0101 NvS amin ecmain sağlıklı olsunlarda ben hep diyorum yArın bana anne bu nebiçim isim demesin :)
Zehramom Ebru0101 valla ben düşünmek bile istemiyorum hiç kesin şu dediğim olmuyor gün gün vazgeçiyorum 😂
NvS Mayasey biz defne ile Eylül arasında kaldık bn defne eşım Eylül ismını istiyordu sonunda bna kıyamadı ve kabul etı 🤗inşallah burada dogum hıkayelerımıxı de gorurx inşallah
Ebru0101 NvS görürüz Allah’ın izniyle inşaallah kalbimizi ferah tutalım :) ah şu isminde bulsam kızıma Adıyla seslensem 😍😍😍😬😬
Mayasey NvS Eylül ismini ben istedim. Eşim herkeste var dedi burun kıvırdı. Arkadaşlarım haziranda doğan çocuğa ne alaka Eylül dediler. Ama yine de beğenirim bence güzel bir isim Eylül, kim ne derse desin
Eylul0212 Gamzeemrmrt bende eflin düşünüyordum ama anlamı güzel değilmis ya internette okudum siz biliyor musunuz anlamini
Cansu08 Ebru0101 mesajını okurken halen yazdığını Helen diye okudum. Ne güzel isim derken meğer halen isim bulamadım yazmışsın. ☺️☺️
Ebru0101 Cansu08 güldürdün beni :) Hale’n bulamadım evet Hale’n 🤣🤣🤣🤣🤣🤣❣️Helen de yabancı isim gibi 😂 zeyna da mı vardı böyle bi isim dizide 😂🤣🤣🤣 Yunan ismi gibi 🤣🤣🤣