Zehramom Ebru0101 valla konulmamış isim arayışıda bu yıl çıktı 🤣 dilimiz dönmüyor ama koyma yarışındayız
Ebru0101 istkizannesi evet defne çok var nefes çok duymadım ama çok beğendiğim isimler arasında :) arkadasım kızına koydu
Ebru0101 Gamzeemrmrt güneşi ben çok istiyorum eşim istemiyor dalga geçerler diyip duruyor biz adanalıyız güneşe ateş ediyoruz derler diyor ah beni öldürcek 😱
Eylul0212 Gamzeemrmrt bende eflin düşünüyordum ama anlamı güzel değilmis ya internette okudum siz biliyor musunuz anlamini
Gamzeemrmrt Ebru0101 bnmde kızım olursa güneş istıyoruz ay ne sacmalık🙊 oyle ona bakarsan bızım ınsanımız herseyle dalga gecmeye meyıllı he bazı ısımlerı bnde sevmıyorum ama. Bır kacı hoş yanii ıkna et bnce ay gıbı parlak ne guzel☺️
Ebru0101 Zehramom ben kendi çevremi diyorum :) Hilal kuzenimin adı :) eee bi ailede kaç Hilal olsun :) değişik isim aramıyorum ailede olmayan isim istiyorum. :)
Oges fundafunda biz de Eylül düşünüyoruz bir anlamı yok Kuran’da da geçmiyor ama Eylül’de evlendik Eylül’de hamile kaldım bizim için özel bir de naif geliyor bana 😊