Ebru0101 Cansu08 güldürdün beni :) Hale’n bulamadım evet Hale’n 🤣🤣🤣🤣🤣🤣❣️Helen de yabancı isim gibi 😂 zeyna da mı vardı böyle bi isim dizide 😂🤣🤣🤣 Yunan ismi gibi 🤣🤣🤣
Mayasey NvS Eylül ismini ben istedim. Eşim herkeste var dedi burun kıvırdı. Arkadaşlarım haziranda doğan çocuğa ne alaka Eylül dediler. Ama yine de beğenirim bence güzel bir isim Eylül, kim ne derse desin
NvS Mayasey bncede cok guzl bi ism eylül bızde cok kararsız kaldık sonunda bn defneyi istıyorm dıye eşım o olsn dedı yoksa biz iki ism taraftarı olsaydık ikisınıde koyardık ama eşımde bnde tek ısımden yanayz sen içinden gelen ismı koy sonucta sen seslencek sen yetıştıreceksn o senın bi parcan bu senın hakın inşallah herşey tum hamıle annelerimizin gonlunun istedıgı gıbı olur 🙏
Oges fundafunda biz de Eylül düşünüyoruz bir anlamı yok Kuran’da da geçmiyor ama Eylül’de evlendik Eylül’de hamile kaldım bizim için özel bir de naif geliyor bana 😊
fundafunda Oges hele bizim için nasıl özel doğum günlerimiz eylül de eşim ile ikimizin,düğünümüz eylül,doğumumda eylüle denk geliyor Allah izin verirse inşallah ama ailede de eylül ismi var bizden duydu koydu olsun istemiyorum ama bakalım nasip