sirius8 bak canım 28 Haziran’da adetim bitti 29 30 da birliktelik oldu ovulasyon testi almagim için risk almadım dedim reglim biter bitmez de yumurta olabilir diye sonra ovulasyon testi aldım ayın 1 ve sonrası yaptım

Bak ayın birinde bişey yok yani pik değil ama ben o günü de değerlendirdim 2 3 pik oldu yani yumurtlama ya yakın oldu 2 3 u de değerlendirdim 4 de yumurtladim bak t çizgisi c den koyu öyle olunca yumurtlama olmuş oluyor en önemli gün o gün ve yumurta çatladıgi gün yani ayın 4 unu de değerlendirdii 5 de silikleşmeye başladı yumurta çatladı yani kesin o gün Birliktelik omasi lazım hamile kalmak için en önemli zmana sonra bıraktım birlikteligi keyfimize göre artık çünkü yumurta döneminde anca hamile kalınabilir bir kadın bekledim sadece hatta burds bana nasıl senden geldi öyle sürekli birliktelik yaşadın ben olsam yapamam ama çocuk isteyen bir insan yapar ve 7 gün bir birliktelik tek oldu testlerini takip et istersn buraya da atabilirsin sana yardımcı olurum öğleden sonra yapamaya çalış hergun aynu saate yapmadım ben yalan yok sadece 2 saat önce sıvı alma