Moz Üstteki ilk yaptığımda flaşsız alttaki de 1 saat beklemiş hali flaşlı Bat 21-22 yumurtlamam 5 temmuzdu.Bu test yalancı pozitif verir mi
8143 Moz hayırlı olsun canm bu test fazla yalancı verdiğini görmedim ama en iyisi kan vermek ve kaset test yap istersen birde elimde varsa
Mutlu_Bir_Anne3 BurcuMusti3107 Testiniz baya pozitif, hayırlı olsun 😍Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 Doktora gitmeden bir kan testi verin beta değerinizle gidin.
duygu555_ Hamilesin cmm gözün aydın benimkide aynı. Sekinlimgibi çıktı geçen hafta kan testi verdi hamileyim
Elolu Moz bu testle yanılanı görmedim, ben de adetin ilk geciktiği gün bile bu testle öğrenmiştim. Hayırlı olsun 🫠
Nur8893 Moz Yaa Silik bile değil Baya pozitif 😍 Belirtim yok demiştin ama bak bence kan ver canım böyle yalancı pozitif olmaz diye düşünüyorum
Moz Nur8893 evet dün ve bugün az az su gibi çok az ama akıntım geldi bide sadece bugün sabah 1 kere sağ kasık hissettim o kadar ama.İnşallah sağlıklıdır
tugba-yusra Moz bende bu testle öğrenmiştim ve çizdim bu kadar net değildi bence hemen kan vermelisin 😍
Rahimedymz Moz bende 2.hamileliligimi bu marka ve bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim ve HCG 105 çıkmıştı ☺️
Deletedmom_297 Bol su içtiğin için diğerinde az çıkmış bendede böyle oldu dün 87 bugün 156 geldi beta sizdede kesin var hayırlı olsun bende su içtiğimde az çıkmıştı sabah idrarı en güveniliri